Shadow

Helden uit de zorg op welverdiende vakantie

Vakantievieren, het lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Jammer genoeg is het ook nog steeds onzeker vanaf wanneer het weer kan. Om alvast weg te dromen bij de mogelijkheden en in het bijzonder om het personeel uit de zorgsector een hart onder de riem te steken lanceert Benchmark Global Hospitality Company, een Essential Heroes programma. Werknemers uit de gezondheidszorg kunnen tegen een zeer laag tarief een verblijf boeken in hun hotels.

Santa Barbara Beach Resort
©PR Santa Barbara Beach Resort

Essential Heroes van de COVID-19 crisis

Alex Cabanas, chief executive officer van Benchmark: “Ons bedrijf heeft als visie ‘Maak het verschil’ en dat is precies wat de heroïsche gezondheidszorgmedewerkers en eerste hulpverleners op dit moment doen voor ons allen. Dankzij hun inspanningen is er licht aan het einde van de tunnel. Ons Essential Heroes programma is onze manier om deze buitengewone professionals die in de frontlinie staan in deze onzekere periode te bedanken.

Vanaf nu, kunnen dokters, verpleegkundigen, EMT’s, paramedici, andere eerstelijns gezondheidsmedewerkers en brandweerlieden, politie, en leden van de Nationale Garde, die de strijd tegen de wereldwijde pandemie leiden, onze Benchmark hotels reserveren tegen het laagst mogelijke medewerkers tarief.

Code invullen

Benchmark exploiteert wereldwijd 80 eigendommen en 50 commerciële hotels en resorts binnen de Verenigde Staten en het Caribisch gebied, waaronder onder andere Gloria & Emilio Estefan’s Cardozo South Beach in Miami, Florida; The Equinox Golf Resort & Spa in Essex, Vermont; The Abbey Resort in Lake Geneva, Wisconsin; La Cantera Resort & Spa in San Antonio, Texas; Chaminade Resort & Spa in Santa Cruz, California; Turtle Bay Resort op Oahu’s North Shore en het Santa Barbara Beach & Golf Resort op Curacao.

Het Santa Barbara Beach & Golf Resort in Curaçao is ideaal voor een heerlijke vakantie voor het hele gezin. Zorgverleners en gasten kunnen er genieten van prachtig strand, de turquoise lagune en Caraïbische Zee en de indrukwekkende natuur van de plantage. Ook de sportievelingen komen aan hun trekken, met o.a. een loopcircuit, yoga lessen, mogelijkheden om te tennissen, kayakken, snorkelen, duiken, SUP’pen of te golfen.Een verblijf in dit luxe resort kan vanaf de uitzonderlijke prijs vanaf $79 per nacht (exclusief ontbijt en belastingen). Boeken en reizen in 2020.

Werknemers uit de zorg mogen tegen het medewerkerstarief een verblijf reserveren bij een van de deelnemende hotels. Dit kan door de promotiecode: THANKYOU in te vullen op de website. Om te boeken bij het Santa Barbara Beach & Golf Resort ga je naar deze website en gebruik de promotiecode: THANKYOU.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.