Shadow

Constant in Beweging staat niet stil: evenementen op luxe schepen in de anderhalvemetersamenleving

De persconferentie van premier Rutte van afgelopen week heeft de crew van Constant in Beweging een stip op de horizon gegeven. Deze stip is helaas nog geen eindbestemming, maar geeft wel meer ruimte om te ondernemen. Het bedrijf, dat haar unieke schepen koppelt aan het organiseren van evenementen, heeft namelijk voldoende mogelijkheden voor dertig- en straks honderd gasten. “Onze crew kan niet wachten en is achter de schermen al volop bezig met de voorbereidingen voor de eerste 1,5 meter events.”

Constant in Beweging organiseert evenementen op unieke schepen © Constant in Beweging
Constant in Beweging organiseert evenementen op unieke schepen © Constant in Beweging

Klaar voor de volgende fase

Constant in Beweging koppelt haar unieke schepen aan meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Constant Geerling, oprichter van Constant in beweging, vertelt: ‘’We zijn ontzettend dankbaar dat er mogelijkheden zijn ontstaan. Hierdoor kunnen we weer verder ondernemen en hopelijk samen met onze partners en opdrachtgevers doorgroeien naar het nieuwe normaal van de nabije toekomt. Onze crew mag weer doen waar ze zo blij van worden en daar gaat het nu om!’’

De mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten

Vanaf 1 juni mogen er weer bijeenkomsten tot dertig personen georganiseerd worden. Uiteraard met passende richtlijnen, maar dit biedt zeker weer kansen. Op ons schip Grace Kelly kan er namelijk ook met dertig gasten een prachtig exclusief evenement georganiseerd worden. Of wat te denken van kleinschalige 1,5 meter beursconcepten? Met dit aantal kunnen organisaties pas echt persoonlijke aandacht geven aan hun genodigden.

Klaar voor meer

Nog dankbaarder zijn we voor de mogelijkheden per 1 juli, waarbij er weer tot honderd gasten bij elkaar mogen komen. Op onze schepen Jules Verne en Blue Rhapsody hebben we ruimte genoeg om te voldoen aan de richtlijnen. Hiermee krijgen onze opdrachtgevers niet alleen een veilige en goedgekeurde locatie, maar ook een unieke varende locatie. Mogelijkheden te over voor corporate events.

Aan de slag met evenementen

Benieuwd naar hoe Constant in Beweging, met alle coronarichtlijnen in acht genomen, een fantastisch evenement voor u kan organiseren? Neem dan contact op met Sanne Krijnen of Sander de Wilde via +31 (0)26 351 51 81.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.