Shadow

Glampingvakantie voor honden

Natuurlijk gunt vrijwel iedere hondenbezitter zijn trouwe viervoeter nét zo’n glampingvakantie als voor zichzelf. Maar juist die buitenlandse vakantie is vaak een probleem. Want wat doe je met je Pluto, Snoopy, Fikkie of Boris? Naar de opvang? Of toch meenemen naar de camping? Maar is de hond daar dan welkom? En voelt hij zich op zijn gemak? Speciaal voor hondenbezitters die houden van luxe kamperen presenteren Vacanceselect en zusterbedrijf Selectcamp,  de Cottage Exclusive Dog. Een luxe onderkomen voor gezin én hond.

‘Deze cottage is de meest diervriendelijke verblijfsvorm op de camping voor Labradors, Bobtails, Retrievers of wat voor hondenras dan ook. In het ontwerp van de nieuwe accommodatie is aan alles gedacht om gezin én hond een heerlijke vakantie te bezorgen. De Cottage Exclusive Dog biedt een apart en overdekt buitenverblijf voor de viervoeter. Wordt het hondenweer, dan loopt uw hond via het houten terras, zo zijn eigen kamer in.

In dit nog korte vakantiejaar introduceerde Vacanceselect al vele nieuwe (glamping)accommodaties . De luxe kampeerder heeft deze zomer daardoor nu ook de beschikking over de Airdreamer, een twee verdiepingen tellende accommodatie, die cottage en tent verenigt en de Safaritent Deluxe, mét afwasmachine en airconditioning. Directeur en eigenaar van Vacanceselect, Loek van de Loo: “Elk seizoen neemt het aantal glampinggasten sterk toe, dat op zoek gaat naar een luxe en comfortabel verblijf op de camping. Glamping is dè grote kampeertrend voor komende jaren. Nieuwe doelgroepen en, daaraan gekoppeld, nieuwe kampeerproducten ontstaan razendsnel. Juist deze producten moeten veel groen en ruimte bieden, tegelijkertijd moeten ze een individueel ‘wow-gevoel’ teweeg brengen. Daarop anticiperen we. Onze nieuwe reeks van glampingaccommodaties van dit jaar beantwoordt nu al aan deze eisen van morgen.“

Ook Landal GreenParks heeft hondvriendelijke accommodaties
Zoek een huisdiervriendelijke Belvilla

 

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!