Vacanceselect introduceert luxe safaritent met afwasmachine

Geplaatst door Redactie op 1 februari 2017 om 18:10 in de categorie Accommodaties

safaritent met afwasmachineNóóit meer sjokken naar de sanitaire ruimte met je afwasteiltje vol met vuile pannetjes en borden. Nee, zelfs nóóit meer afwas doen, maar meteen na het eten die activiteiten ondernemen die je echt leuk vindt. Vacanceselect introduceert voor het komende seizoen de Safaritent Deluxe: een luxe safaritent met afwasmachine en airconditioning.

De nieuwe Safaritent Deluxe is luxer en groter dan de reeds bestaande Safaritent Select, die Vacanceselect al in 2014 introduceerde. De meeste Safaritenten Deluxe zijn voorzien van airconditioning en een vaatwasser. Daarnaast heeft deze accommodatie drie slaapkamers, een eigen badkamer met een wastafel, brede douchecabine en toilet. Buiten geniet je op je eigen overdekte terras. De Safaritent Deluxe is er in twee uitvoeringen, een type van 55 m² en een type van 64 m².

Zelf koken in luxe safaritent met afwasmachine

Vorig jaar bleek tijdens het Nationale Camping- en Glampingonderzoek, uitgevoerd in opdracht van Vacanceselect, dat slechts drie procent van de kampeerders nooit zelf kookt op vakantie en dat ruim vijftig procent zelfs nog bijna elke dag zelf op de camping zijn warme maaltijden bereidt. Loek van de Loo, directeur Vacanceselect: “Uitvoering en inrichting van deze nieuwe safaritent met afwasmachine sluit naadloos aan bij de huidige behoefte van de kampeerder.”

Razendsnelle introductie nieuwe glampeeraccommodaties

Vacanceselect Campings en Vakantieparken vanaf €249

Twee weken geleden introduceerde Vacanceselect reeds de Airdreamer, dé glampingsensatie van het komend vakantieseizoen. Met de razendsnelle introductie van nieuwe glampingaccommodaties haakt Vacanceselect in op de snelle groei van de glampingmarkt. Van de Loo: “Elk seizoen neemt het aantal glampinggasten sterk toe, dat op zoek is naar een luxe en comfortabel verblijf. De kampeerder in de nabije toekomst gaat steeds meer eisen stellen. Deze wil namelijk veel groen en ruimte om zich heen, krijgt steeds meer een hekel aan massaliteit en gaat daarom juist op zoek naar een ‘individueel wow-gevoel’.”

Vergelijk het aanbod van Vacanceselect met aanbiedingen van onder meer CampingXL, Camping & Co, Farmcamps en het BetereBoerenbed.

Vacanceselect introduceert luxe safaritent met afwasmachine
5 (100%) 1 vote

Sharing is caring!

Comments are closed.