QL Hotels & Restaurants kiest voor Fair Focus Communicatie

Geplaatst door Redactie op 13 april 2017 om 16:12 in de categorie Algemeen nieuws

Links: Annelies Putman Cramer – founder of Fair Focus Communicatie, rechts: Margot Fonteijne – accountmanager QL Hotels & Restaurants

QL Hotels & Restaurants, dé hotelcollectie van ruim 120 kleinschalige hotels met fantastische, veelal Michelinsterrentellende, restaurants erbij of in de buurt, is een samenwerking aangegaan met Fair Focus Communicatie uit Amsterdam. Deze gaat in per 1 april 2017 en heeft als doel bekendheid te realiseren voor de nieuwe ontwikkelingen binnen QL, dat voor ‘Quality Lodgings’ staat.

QL Hotels & Restaurants

QL is een ‘handpicked’ internationale collectie van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels & restaurants in de Benelux, Scandinavië, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. In Nederland zijn ruim 50 hotels bij de groep aangesloten, met bekende namen zoals De Kromme Watergang, The Dylan Amsterdam, Bij Jef Hotel-Restaurant, De Librije, De Nederlanden, Ambassade Hotel en Landhuishotel De Bloemenbeek. “Stuk voor stuk en in ieder opzicht smaakvolle én spraakmakende hotels”, zegt Annelies Putman Cramer van Fair Focus.

“Er zijn binnen QL wel 35 verschillende thema’s en selectiecriteria op basis waarvan je een hotel kunt uitzoeken, variërend van hotels met sigarenlounge of een kastelenselectie of hotels met haardvuur of waar je croquet kunt spelen. En hotels waar je met je hond terecht kunt of waar je kunt paardrijden. Dat is leuk, onderscheidend en bovendien superhandig. Maar dan moeten de mensen het wel weten!”

“We hebben voor Fair Focus gekozen omdat we goede resultaten van hen hebben gezien. Dankzij hun enthousiasme, netwerk en expertise wordt QL op precies de goede manier op de kaart gezet, én vooral: bij de juiste mensen”, zegt QL’s founder Hein van Beek, die vertrouwen heeft in de samenwerking. “Ook wat betreft MVO past QL Hotels & Restaurants naadloos bij Fair Focus. Alle hotels en restaurants zijn ‘Charming by Nature’, in hart en nieren”.

Het Zilveren Botermes en de Gardener’s Award; seizoensgebonden en zelf verbouwd

Zo reikt QL jaarlijks het QL Robbe & Berking Zilveren Botermes uit aan die QL Chef die niet alleen het gebruik van streek- en seizoensgebonden producten hoog in het vaandel heeft staan, maar ook hun gasten hierover op een aangename manier informeert. En omdat een chef en zijn tuinder veelal samen streven naar de beste kwaliteit, reikt QL vanaf dit jaar de QL Hering Berlin Gardener’s Award uit aan een QL tuinder die met zijn uitzonderlijke vakmanschap het QL Restaurant ondersteunt.

Sharing is caring!

Comments are closed.