Shadow

Friese camperplaats is Camperlocatie van het jaar 2017

Camperaars hebben Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2017. Belangrijke kenmerken zijn volgens bezoekers de fraaie ligging, de uitstekende voorzieningen en de gastvrije beheerders.

Met een 9,8 heeft de Camperplaats de hoogste score op Campercontact. Camperaars zijn zeer te spreken over de voorzieningen, maar ook de mooie ruime plaatsen, de ligging vlak bij natuurgebied de Weerribben en de gastvrijheid worden zeer gewaardeerd.

Wethouder Frans Kloosterman van gemeente Weststellingwerf reikt de Award Camperlocatie van het jaar 2017 op 20 april om 12.30 uur uit aan de familie Koning, tijdens de Workshop Campertoerisme in Thialf te Heerenveen. Want het blijkt dat steeds meer mensen niet alleen een camper huren in Amerika, dat Japan in beeld komt als camperland, maar dat ook het camperen in Europa, al dan niet met eigen camper, steeds populairder wordt. En zeker met een eigen camper is het hebben van een goede camperverzekering een must.

Boek een campervakantie in AmerikaCampers bij Walmart
Met een huurcamper door Europa

 

 

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.250 camperlocaties. Elke plek maakt evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Wel dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing (2016) minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.

1.2/5 - (25 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *