Shadow

Europa-Park viert 40ste verjaardag met uitgebreid feest-programma

achtbaaneuropaparkEuropa-Park viert in 2015 zijn 40ste verjaardag. Met de onlangs ontvangen award voor ‘beste attractiepark ter wereld’ kan dit jubileumjaar niet mooier beginnen. Meer dan 100 miljoen mensen hebben de afgelopen vier decennia Europa-Park bezocht en daarvoor wil het park zijn gasten bedanken. Het gehele seizoen, van 28 maart tot en met 8 november, krijgen zij ‘cadeaus’ in de vorm van acties, evenementen en attracties.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het feestprogramma, maar enkele ‘geschenken’ kunnen reeds worden prijsgegeven. Zo zal er op 11 juli een groot ‘Verjaardagsfeest’ worden gehouden. Het park zal die dag tot middernacht geopend blijven. De parade die dagelijks door het park trekt krijgt nieuwe wagens en in de bioscoop komt een nieuwe 4D-film met Euromaus en zijn vriendjes. De uitzichttoren ‘Eurotower’ en de waterattractie ‘Whale Adventures’ krijgen een ‘make-over’ en parkbezoekers zullen vanaf 2015 met een loopband van parkeerplaats naar de hoofdingang worden gebracht. Er zullen gedurende het seizoen nog meer ‘cadeaus’ uitgepakt worden, maar die blijven nog even een verrassing.

Europa-Park is geopend van 28 maart tot en met 8 november 2015, dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur. Langere openingstijden in het hoogseizoen.

Sharing is caring!