Shadow

Dutch weekend naar Saalbach Hinterglemm

Foto's dutchweekend 1De Dutch weekends zijn inmiddels een begrip, maar dit jaar wordt er voor het eerst een Dutch weekend in Saalbach in SalzburgerLand georganiseerd.  Van 25 tot 29 maart gaat het dak eraf met waanzinnig skiën, flink feesten en relaxed loungen.  

Na eerdere Dutch weekends in Frankrijk en Italië is nu het zeer populaire Saalbach aan de beurt. Dutch weekends staan vooral voor een supergezellige sfeer waarbij lekker wintersporten wordt gecombineerd met goede feesten. Het kan dan ook niet anders dan dat het in Saalbach, waar traditioneel veel Nederlanders verblijven, een fantastisch feestweekend gaat worden.

Saalbach ligt in het bekende skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang, waar meer dan 200 kilometer piste beschikbaar is, die voor 90% voorzien zijn van sneeuwkanonnen. Skiplezier is dus gegarandeerd. Tijdens het Dutch weekend zal het skiën zich voornamelijk tot de ochtend beperken, want vanaf 13.00 uur gaat het terras van de bekende Panorama Alm open voor de snowparty op de berg. Tot 17.00 uur gaat het feest hier door en kan er buiten in de sneeuw gedanst worden. Dan is het tijd voor de afdaling naar het dorp waar de apres-ski losgaat in de Bauer Schi-Alm.
De rest van de avond worden er feesten georganiseerd in lokale clubs, waar veel Nederlandse DJ’s draaien.

Het volledige programma tijdens het Dutch weekend ziet er zo uit:

– 13.00 –  14.00 uur Lounge @ Panorama Alm
– 14.00 –  17.00 uur Snowparty @ Panorama Alm
– 17.00 –  22.00 uur Après-ski @ Bauer Schi-Alm
– 22.00 – 03.00 uur Clubnight @ Mango’s
– 00.00 – 03.00 uur Clubnight @ Taverne

Voor meer informatie en arrangementen naar het Dutch weekend in Saalbach Hinterglemm: http://www.dutchweek.nl. Voor meer informatie over Saalbach en SalzburgerLand: http://www.salzburgerland.com.

Sharing is caring!