Nieuw PR bureau voor Travel Portland

Geplaatst door Redactie op 17 maart 2015 om 10:41 in de categorie Algemeen nieuws

Foto_PortlandTravel Portland, het Amerikaanse verkeersbureau voor de stad Portland in Oregon (VS), heeft na een uitgebreide selectieprocedure gekozen voor BuroSix als PR- en marketingpartner. Travel Portland wil met deze aanstelling haar naamsbekendheid als vakantiebestemming bij haar doelgroep vergroten. BuroSix gaat dit o.a. realiseren door middel van samenwerkingen met (online) media en deelname aan evenementen. De werkzaamheden van BuroSix starten per direct.
“We hebben voor BuroSix gekozen vanwege de beste allround fit. Ze hebben uitstekende ervaring in de reisbranche en sterke kwaliteiten in PR, social media, marketing en events. Bovendien krijgen we een sterk team van professionals die alles op alles zetten om onze doelen in Nederland te bereiken”, aldus Karen Viehoever, International Tourism Manager Europe bij Travel Portland.

Vincent van Leeuwen, Managing Director BuroSix, is verheugd met het vertrouwen dat Travel Portland in het bureau heeft: “Wij zijn ontzettend trots dat wij, naast onze huidige klant Oregon, nu ook haar grootste stad Portland aan onze klantenportefeuille mogen toevoegen. We kijken er naar uit om deze fantastische stad bij een breed publiek onder de aandacht te brengen”.

Naar Oregon met KLM

 

Sharing is caring!

Comments are closed.