Shadow

Drie genomineerden voor Flevius Award 2014

Uit de lijst van dertig gevarieerde initiatieven in de vrijetijdssector van Flevoland heeft de jury, bestaande uit Jan-Nico Appelman (gedeputeerde provincie Flevoland), Peter Hoorneman (voormalig directeur van CenterParcs De Eemhof) en Margreet Toonen (coördinator NHTV opleiding Recreatiemanagement/NHTV Leisure Design lab), drie genomineerden gekozen voor de Flevius Award 2014.

Flevius Award
© Toerisme Flevoland

Het zijn de evenementen Dutch Match Cup en Autoweek Live en het bedrijf Flevonice. Om de Flevius Award 2014 te winnen, nemen de drie genomineerden het tegen elkaar op in een pitch tijdens het Congres Vrijetijdssector Flevoland “Are you ready for take off” op 27 november 2014. Het publiek bepaalt samen met de jury wie van de genomineerden er uiteindelijk met de award naar huis gaat.

Internationaal topsport evenement Dutch Match Cup

Dutch Match Cup, georganiseerd door organisatie Batavia Sailing Center, is een internationaal topsport evenement dat de beste zeilers van de wereld naar Lelystad brengt. De Dutch Match Cup is onderdeel van de Alpari World Match Racing Tour. De wedstrijden van de Dutch Match Cup worden in 180 landen uitgezonden en laten daarmee de vele watersportmogelijkheden van Lelystad en Flevoland zien.

Groots nationaal evenement AutoWeek Live

Voor het eerst heeft in juni tijdens het Pinksterweekend het AutoWeek Live evenement plaatsgevonden in Lelystad. Een nieuw en groots nationaal evenement dat georganiseerd wordt door Sanoma voor lezers van Autoweek, autoliefhebbers en andere geïnteresseerden.

Uniek outdoor beweegpark Flevonice

Flevonice is in 2014 gestart met een nieuw concept en de slogan ‘Beweeg de dag van je leven’. Aan de unieke drie kilometer lange ijsbaan zijn een groot aantal activiteiten als driftkarten, flyraden, skeeleren en steppen toegevoegd.

Provincie Flevoland en Toerisme Flevoland zijn initiatiefnemers van het congres Vrijetijdssector Flevoland met daarbinnen de uitreiking van de Flevius Award 2014. Het congres staat volledig in het teken van de ontwikkelingen in de vrijetijdssector en is gericht op bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen in Flevoland. De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 27 november 2014 bij Luchtvaart – Themapark Aviodrome in Lelystad.

Sharing is caring!