Douchen en hydraterende pyjama’s aan boord bij Emirates

Geplaatst door Redactie op 20 oktober 2017 om 14:18 in de categorie Reisorganisaties

Lounge Emirates©prEmirates

Negen jaar geleden werd de superjumbo A380 toegevoegd aan de moderne vloot van Emirates en sindsdien hebben meer dan 80 miljoen passagiers gebruik gemaakt van dit iconische toestel. In november ontvangt de airline haar 100e toestel. Waarin je kunt douchen en slaapt in een hydraterende pyjama. Alleen in First Class, dat dan wel. Maar ook de Business- en Economypassagiers hebben aan boord niets te klagen.

45 bestemmingen wereldwijd

De A380 van Emirates vliegt naar meer dan 45 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Het toestel is populair bij passagiers vanwege de in-flight beleving met 2.500 kanalen met films, series, muziek en documentaire in First, Business en Economy Class. Het scherm in First Class is vergroot van 27 inches naar 32 inches, de schermen in Businessclass van 17 naar 20 inches. De schermen in Economy, vergroot van 10 naar 13,3 inches, zijn de grootste Economy schermen in de gehele luchtvaart.

Sir Tim Clark, President Emirates Airline zegt: “De A380 is zo ontzettend populair onder onze klanten, waarvan zelfs velen speciaal hun reisplannen wijzigen om met dit toestel te kunnen vliegen. Maar we blijven zeker niet op onze lauweren rusten en zijn voortdurend aan het investeren om ons product te verbeteren zodat we onze klanten de best mogelijke in-flight beleving kunnen bieden. Onze frequent flyers hebben ontelbare verbeteringen aan boord opgemerkt, variërend van kleine updates zoals de toevoeging van een USB en HDMI aansluiting in de stoel, naar grotere cabine ruimtes waar we onder andere de opbergruimten hebben verplaatst om meer ruimte te creëren en de introductie van grotere en betere in-flight entertainmentsystemen.” Emirates heeft op de grond nauw samengewerkt met aandeelhouders om een A380-gespecialiseerde luchthaven te realiseren met twintig gates die direct boarding vanaf de luchthaven lounge mogelijk maken.

Douchen, slapen en wifi

Met de inaugurele A380 vlucht in 2008 zorgde Emirates voor meerdere primeurs met onder andere de introductie van de iconische A380 Onboard Lounge en First Class Shower spa.

De Onboard Lounge is nog steeds de meest populaire sociale hangout op 12.000 meter hoogte. Sinds de introductie zijn er succesvolle en subtiele veranderingen doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld elektrische zonweringen. In juli kreeg de lounge een heel nieuw design met een een intiemere en sociale ruimte voor 26 gasten. De lounge heeft nu een groter 55 inch LCD screen met surround sound speakers die passagiers kan voorzien van de laatste vluchtinformatie, live TV uitzendingen, het laatste nieuws of sport updates.

De First Class Shower spa, exclusief voor de 14 passagiers die reizen in de privé suites van de Emirates First Class. Met bijna 100 A380’s in haar vloot kan er gerust worden gezegd dat wanneer iemand van een verfrissende douche geniet op 12.000 meter hoogte, dat dit aan boord is van een Emirates A380.

Met een verwarmde vloer, douche timer, haardroger en spa producten, blijft de Emirates Onboard Shower spa de standaard voor in-flight luxe. De luchtvaartmaatschappij presenteerde onlangs duurzame VOYA spa producten en exclusief voor Emirates ontworpen hydraterende pyjama’s, wat het ervoor zorgt dat passagiers helemaal fris arriveren op plaats van bestemming.

De gehele A380 vloot bezit over 20mb gratis wifi in de cabine. Afgelopen juni werd de eerste A380 voorzien van Live TV dat het mogelijk maakt voor passagiers om nieuws en sportuitzendingen live aan boord te kijken.

Vliegtuig met meeste capaciteit

In november 2015 presenteerde Emirates de eerste twee-klasse geconfigureerde A380 ter wereld met uiteraard de voor de luchtvaartmaatschappij kenmerkende in-flight services en comfort. Met plek voor 615 passagiers is dit wereldwijd het vliegtuig met de meeste capaciteit. Daarnaast wordt het toestel verwelkomd door lokale economieën als een bijdrager aan het toerisme en bezoekersaantallen.

Ook zo’n spectaculaire vliegbeleving? Boek hier je ticket bij Emirates.
Vliegtickets zijn ook te boeken bij: Skyscanner, TUI Vliegtickets, World Ticket Center en Expedia.

 

 

Douchen en hydraterende pyjama’s aan boord bij Emirates
3 (60%) 2 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.