Shadow

De beste kampeeraccessoire van 2015: WakaWaka Power

wakawakaDe WakaWaka Power is winnaar van de ANWB/KCK Kampeer Award 2015. Uit meer dan veertig innovatieve kampeerproducten werd de WakaWaka Power door een deskundige jury met ruime meerderheid gekozen. De WakaWaka is een lampje en een oplader op zonne-energie. Hij brandt wel 150 uur en met de oplader kan de gebruiker een mobieltje in twee uur opladen.

De KCK Kampeer Award is een verkiezing van de beste kampeeraccessoires die in 2015 in de winkel liggen. Het wordt georganiseerd door het grootste kampeerblad van Nederland, de Kampeer en Caravan Kampioen. Een jury beoordeelde de inzendingen op gebruiksgemak, prijs/kwaliteit, materiaal, design en innovatie.
De jury over de winnaar: “Het is een hoogwaardig product gemaakt van goede materialen en met een optimale functionaliteit. Er zit ook een duidelijke en belangrijke visie achter. Het is een praktisch hulpmiddel voor elke kampeerder die bij aanschaf van het product ook nog eens een hoger doel dient door het ‘buy one = give one’ principe. Terwijl je kampeert, help je andere mensen.”

De WakaWaka is een Nederlands product en speciale stichting zorgt ervoor dat voor elk exemplaar dat wordt verkocht, er eentje terecht komt bij mensen in crisisgebieden en ontwikkelingslanden. Daar is vaak gebrek aan elektriciteit en dan kan een WakaWaka het verschil maken.

Naast de winnaar zijn ook de genomineerden van donderdag 8 tot zondag 12 oktober 2014 te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te Utrecht. Locatie: Hal 7, bij het terras van de KCK.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!