Shadow

De 10 Italiaanse Campings en Vakantieparken met de beste Wi-Fi van 2018

Het KoobCamp netwerk heeft in het kader van de excellentiecertificaten 2018, de Italiaanse campings en vakantieparken met de beste Wi-Fi geselecteerd. Het is de Camping Village Le Esperidi di Bibbona (LI), Costa degli Etruschi in Toscana, die de titel van camping-Vakantiepark met de Beste Wi-Fi van 2018 verovert, de prijs die wordt toegekend in het kader van de derde editie van de KoobCamp Excellentiecertificaten.

Esperidi_home-Italie-Koobcamp

Een erkenning voor en plein air accommodaties en parken, die ervoor zorgden om Italiaanse en buitenlandse toeristen een professionele draadloze internetverbinding te bieden, onmisbaar in het tijdperk van streaming en sociale netwerken. Het Wi-Fi 2018 Excellentiecertificaat biedt een nuttig overzicht van campings en dorpen, ideaal voor “verbonden vakantiegangers”.

Wie zich in de Wi-Fi TOP 10 onderscheidt is de Camping Village Le Esperidi van Bibbona (LI), absolute winnaar van 2018, en la Toscana die zomaar vier accommodaties in de top tien heeft. Abruzzo is ook erg goed met de campings en vakantieparken in de provincie Teramo die drie posities innemen: Toscane (4), Abruzzo (3), De Marken, Campanië en Sardinië zijn de regio’s die op de ranglijst staan.

De prijs van Camping Village Le Esperidi van Bibbona (LI) is het eindresultaat van een zorgvuldig onderzoek dat, in de eerste fase, leidde tot de nominatie van de 10 Campings en Vakantieparken met de beste wifi van 2018. De selectie werd, zoals voor de andere certificaten, gemaakt door de deskundigen van het toeristisch KoobCampnetwerk (in samenwerking met TrustYou), een opgezet internationaal feedbackplatform voor de analyse van de beoordelingen van toeristen op de belangrijkste sectorportalen.

De 10 beste Campings en Vakantieparken met de Beste Wi-Fi van 2018 in willekeurige volgorde:

  • Camping Village Le Esperidi te Bibbona (LI), in Toscane – WINNAAR
  • Camping Bocca di Cecina te Cecina (LI), in Toscane
  • International Camping Village Etruria te Castagneto Carducci (LI), in Toscane
  • PuntAla Camping Resort te Castiglione della Pescaia (GR), in Toscane
  • Camping Stella Maris te Fano (PU), in De Marken
  • Don Antonio Camping Village te Giulianova (TE), in De Abruzzen
  • Camping Lake Placid te Silvi (TE), in De Abruzzen
  • Camping Village Riva Nuova te Martinsicuro (TE), in De Abruzzen
  • Camping Village Santa Fortunata te Sorrento (NA), in Campanië
  • Camping Village Orrì te Tortolì (OG), in Sardinië

Na de KoobCamp Certificaten voor de categorieën Restaurant, Aquapark, Family, Pet Friendly, Glamping, Sport, Wellness, Art City, Camper en Unusual Accommodations is het de beurt aan de Wi-Fi 2018 prijs die de Accessible certificaten precedeert. De KoobCamp excellentiecertificaten, die u kunt vinden op het portaal Campeggi.com en op de andere websites van het KoobCamp netwerk, zijn een premie voor de inspanningen van de structuren om aan de behoeften van de toeristen te voldoen en een hulpmiddel voor kampeerders om hun vakantie beter te organiseren.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!