Shadow

De 10 Italiaanse Campings en Resorts met het Beste Restaurant van 2018

In het kader van de derde editie van de Certificaten van Excellentie van KoobCamp werd de titel Camping-Resort met het Beste Restaurant van 2018 behaald door Camping Village Le Capanne in Bibbona (LI), aan de Costa degli Etruschi in Toscane.

Ristorante Le Capanne©Koobcamp

Dit Certificaat van Excellentie Restaurant 2018 is een erkenning voor de openlucht accommodaties die de bezoekers de mogelijkheid bieden om de geneugten van lekker eten in de vakantie te ervaren, en een bijdrage leveren aan het promoten van lokale producten en Made in Italy, en toont de betrokkenheid van alle campings en resorts op nationaal niveau. De winnaar, Camping Village Le Capanne, is een waardig vertegenwoordiger van de beroemde Toscaanse keuken.Verder zijn er in de TOP 10 van het Certificaat Restaurant 2018 maar liefst 8 regio’s vertegenwooordigd, verspreid van noord naar zuid: Trentino-Alto Adige, Piemonte, Ligurië, Toscane, Emilia-Romagna, Latium, Calabrië en Sicilië.

De overwinning van Camping Village Le Capanne in Bibbona (LI) vormt het eindresultaat van een zorgvuldige selectie door experts van het toeristische netwerk KoobCamp in samenwerking met TrustYou, een internationaal platform voor recensies van toeristen, één van de belangrijkste portalen in de branche. Deze campings zijn ideaal voor Italiaanse en buitenlandse toeristen, voor wie goed eten zonder het terrein te hoeven verlaten een essentieel onderdeel van de vakantie is. De 10

Campings en Resorts met het Beste Restaurant in 2018 zijn in willekeurige volgorde:

  • Camping Village Le Capanne in Bibbona (LI), Toscane – WINNAAR
  • Camping Due Laghi in Levico Terme (TN), Trentino-Alto Adige
  • Camping Vidor – Family & Wellness Resort in Pozza di Fassa (TN), Trentino-Alto Adige
  • Continental Camping Village in Verbania (VB), Piemonte
  • Villaggio dei Fiori in San Remo (IM), Ligurië
  • Villaggio Camping Molino a Fuoco in Rosignano Marittimo (LI), Toscane
  • Villaggio Camping Rubicone in Savignano sul Rubicone (FC), Emilia-Romagna
  • Seven Hills Village in Rome (RM), Latium
  • Camping Villaggio Punta Alice in Cirò Marina (KR), Calabrië
  • Camping Jonio in Catania (CT), Sicilië

De prijs Restaurant 2018 werd uitgereikt na de Certificaten van KoobCamp voor de categorieën Aquapark, Familie, Diervriendelijk, Glamping, Sport, Wellness, Kunststad, Campers en “Unusual Accommodations” en gaat vooraf aan de categorieën Wifi en Toegankelijk. De Certificaten van Excellentie van KoobCamp zijn een beloning voor de inspanningen van de faciliteiten om tegemoet te komen aan de behoeften van toeristen en een hulpmiddel voor campinggasten om hun vakantie beter te kunnen plannen. U kunt de certificaten bekijken op het portal Campeggi.com.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!