Shadow

De 10 beste diervriendelijke Campings en Resorts in Italië voor 2018

Het KoobCamp-netwerk heeft in het kader van de Certificaten van Excellentie 2018 de beste Italiaanse campings en resorts voor vakantie met huisdieren gekozen. De titel gaat naar Camping Union Lido Park & Resort in Cavallino-Treporti, in de provincie Venetië. De prijs is toegekend in het kader van de derde editie van de Certificaten van Excellentie Koobcamp, als erkenning voor faciliteiten in de open lucht die toeristen de mogelijkheid bieden om een onvergetelijke vakantie samen met hun huisdieren door te kunnen brengen.

De uiteindelijke overwinning van Camping Union Lido Park & ​​Resort in Cavallino-Treporti is het resultaat van een zorgvuldige selectie, die een top 10 beste Campings en Resorts voor een vakantie met huisdieren opleverde. De selectie werd, net als bij andere certificaten, gemaakt door de deskundigen van het toeristisch netwerk KoobCamp, in samenwerking met TrustYou, een gevestigd analyseplatform op internationaal niveau voor beoordelingen van toeristen op de belangrijke portals van de branche.

De campings en resorts die in de Diervriendelijke TOP 10 staan zijn echt een paradijs voor degenen die met hun hond of kat willen reizen. Ze liggen verspreid in Italië, maar de regioo Veneto mag zich prijzen met 4 faciliteiten bij de eerste 10.  De campings en resorts bieden diensten die veel verder gaan dan het het eenvoudig toelaten van dieren. Van een hondenstrand tot toegang op de camping in alle seizoenen, via de service voor huisdieroppas, tot aan de speelplaatsen en  speciale douches: de diervriendelijke accomodaties hebben ook oog voor viervoeters.

De top 10 beste Diervriendelijke Campings en Resorts van 2018:

  • Camping Union Lido Park & Resort di Cavallino-Treporti (VE), in Veneto – WINNAAR
  • Camping Cavallino di Cavallino-Treporti (VE), in Veneto
  • Villaggio Barricata di Porto Tolle (RO), in Veneto
  • San Benedetto Camping Village di Peschiera del Garda (VR), in Veneto
  • Camping Sabbiadoro di Lignano Sabbiadoro (UD), in Friuli-Venezia Giulia
  • Spina Camping Village di Comacchio (FE), in Emilia-Romagna
  • Camping Village le Pianacce di Castagneto Carducci (LI), in Toscane
  • Tiliguerta Camping Village di Muravera (CA), op Sardinië
  • Villaggio Italgest di Magione (PG), in Umbrië
  • Club degli Amici Camping Village di Montalto di Castro (VT), in Latium

De prijs ‘Diervriendelijk 2018’ komt na de KoobCamp Certificaten voor de categorieën Glamping, Sport, Wellness, Kunststad, Campers en Bijzondere Accommodaties en gaat vooraf aan de categorieën Familie, Aquapark, Restaurant, Wifi en Toegankelijk. De Certificaten van Excellentie van KoobCamp, te bekijken op het portaal Campeggi.com en op andere websites van het netwerk KoobCamp, zijn een beloning voor de inspanningen van de faciliteiten om aan de behoeften van de toeristen tegemoet te komen. Het is een hulpmiddel in dienst van de kampeerders om zo hun vakantie beter te kunnen plannen.

5/5 - (1 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!