Shadow

Cruise-aanbod Silversea Cruises voor 2017 nu al te boeken

Silversea Cruises Silver ShadowSilversea Cruises heeft haar vaarschema’s voor 2017 gepubliceerd. De luxerederij zal met haar acht schepen 246 reizen voorstellen en 800 bestemmingen verspreid over zeven continenten bezoeken. De schepen zullen daarbij tal van havens voor het eerst bezoeken waaronder Sassnitz in Duitsland, Galway in Ierland, Bodo in Noorwegen, Ilhabela in Brazilië en Sir Bani Yas Island in de Verenigde Arabische Emiraten.

Silver Whisper zal in 2017 tussen San Francisco en Monaco een wereldcruise van 116 dagen langs 62 bestemmingen aanbieden. Silver Spirit zal begin 2017 in 63 dagen helemaal rond Zuid-Amerika varen. De Silver Cloud die in het najaar 2017 de expeditie-vloot vervoegt, zal onder meer een reeks Antarctica-reizen van 10 tot 19 dagen voorstellen. Meer info op www.silversea.com. De reservaties voor de nieuwe Silver Muse openen over enkele weken.

Luxe rederij Silversea Cruise

Silversea Cruises wordt beschouwd als een vernieuwer in het ultra-luxueuze cruisesegment. De vloot bestaat uit kleine, gezellige cruiseschepen met enkel suites (Silver Cloud, Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper en Silver Spirit) die het comfort bieden van de grote cruiseschepen en die gemakkelijk in pittoreske, kleinere havens kunnen aanmeren. Samen met de drie expeditieschepen Silver Explorer, Silver Galapagos en Silver Discoverer varen deze elitevaartuigen langs alle zeven continenten en worden er luxecruises aangeboden op de Middellandse Zee, in de Caraïben, langs het Noord- en Zuidpoolgebied en meer dan 800 andere fascinerende bestemmingen daartussen.

Beste cruisemaatschappij ter wereld

De lezers van de gerenommeerde Amerikaanse vakbladen Condé Nast Traveler en Travel + Leisure kenden Silversea respectievelijk al negen en zeven keer de titel ‘World’s Best’ toe. De rederij sleepte ook de awards ‘Best Luxury Cruise’ van TravelChannel.com (2014), ‘Best Luxury Cruise Line’ van CruiseReport.com (2014) en ‘Best Small Ship Cruise Line’ van Global Traveler (2015) in de wacht, alsook die van ‘Best Small Ship Cruise Line’ uit de survey van Readers’ Choice die werd uitgevoerd door het Britse magazine Condé Nast Traveller (2014), ‘Best Expedition Cruise Ship’ van het Australische magazine Cruise Passenger (2013), ‘Best Small Luxury Cruise Line’ van het Chinese Travel + Leisure (2013) en ‘Star Luxury Cruise Company’ van het Britse Travel Bulletin (2014).

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!