Shadow

Costa Cruises viert Wereld Pasta Dag 2015 op volle zee

Costa CruisesVoor alles is een speciale dag en zo ook voor pasta. In het kader van Wereld Pasta Dag, op 25 oktober gevierd op de Milaan Expo, lanceert Costa Cruises een aantal smakelijke initiatieven aan boord. Zo staat  25 oktober in het teken van ‘Pasta in Festa’ (pasta feest) en wordt een smakelijke, gezonde én duurzame smaakbeleving gepromoot. Op deze special dag is pasta de onbetwiste ster aan boord van 12 Costa schepen.

Costa Corporate Chef Stefano Fontanesi en Academia Barilla Chef Marcello Zaccaria stelden verschillende hoogstaande pastagerechten samen. Daarnaast worden kookdemonstraties gehouden door de chefs aan boord, die hun geheimen prijsgeven om de perfecte pasta te maken. Tegelijkertijd wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt de gasten te wijzen op de goede eigenschappen van pasta. Een video broadcast in de hutten gaat in op de 5 goede redenen om van pasta te houden en op beeldschermen in de buffetrestaurants zien de gasten de ingrediënten van de gerechten en de voedingswaarde. Naast het benadrukken van de goede en gezonde eigenschappen wordt ook aandacht gegeven aan het feit dat pasta zeer milieuvriendelijk wordt geproduceerd.

Meer cruisenieuws op decruisegids.nl

Boek een cruise met Costa Cruises en geniet ook na Wereld Pasta Dag van culinaire lekkernijen aan boord. Ontdek Costa bij CruiseReizen.nl

Waardeer dit artikel post

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!