Shadow

Caravana 2016 bijna volgeboekt

Caravana Panorama 1Dat de kampeerbranche het goed doet, is duidelijk te merken aan de inschrijvingen voor Caravana 2016. Bij de caravans en campers zijn nog enkele plekken beschikbaar, evenals bij de campings, maar het segment vouwwagens is tot de laatste vierkante centimeter volgeboekt. De grootste en populairste vakantiebeurs van Nederland wordt gehouden van 21 t/m 26 januari 2016 in het WTC Expo in Leeuwarden. Met ruim 40.000 m2 aan expositieruimte biedt Caravana een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, vouwwagens, vakantietrends en kampeeraccessoires. Maar ook iedereen die op zoek is naar een nieuwe vakantiebestemming, is bij Caravana aan het juiste adres. Nergens anders in Europa komen zo veel campings, VVV’s en recreatieparken bij elkaar om bezoekers de sfeer van het kamperen te laten proeven en de mooiste plekken van Europa te laten zien.

Thema: ‘Droom verder’

Onder het thema ‘Droom verder’ stimuleert de Caravana 2016 zijn bezoekers om weg te dromen bij alles wat de grootste kampeerbeurs van Nederland te bieden heeft. Zo is er het Droomplein: een nieuw plein met campings, accessoires en kampeermiddelen om bij weg te dromen. De Droomvlucht is een route die de bezoeker langs alle grote publiekstrekkers brengt.

Drie wedstrijden

In het kader van drie verschillende wedstrijden is er veel innovatie te zien op de Caravana 2016. Het gaat hierbij om de ontwerpwedstrijd voor studenten ‘Het kampeermiddel van de toekomst’, de Caravan en Camper van het Jaar op initiatief van de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen en de NKC kampeerauto van het jaar verkiezing.

Primeur: Campwerk

Het jonge Duitse bedrijf Campwerk heeft de 56e editie van de Caravana uitgekozen om zijn Nederlandse activiteiten op te starten. Hun innovatieve, praktische tenttrailers en daktenten zijn zeker iets om bij weg te dromen. Femke Beekink, organisator van Caravana 2016: “Elk jaar mogen wij onze bezoekers de prachtigste primeurs en noviteiten laten zien. We vinden het belangrijk dat Caravana zowel herkenning als verrassing biedt en nooit stilstaat. Dat onze exposanten Caravana uitkiezen om hun innovaties te presenteren, zegt iets over de populariteit van onze kampeerbeurs. Daar zijn we trots op.”

Informatie op www.caravana.eu

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!