Shadow

Caravana 2014 trekt ruim 50.000 bezoekers

caravana2

Kamperen is ongekend populair, zo is gebleken de afgelopen dagen in het WTC Expo Leeuwarden. Ondanks code oranje, glibberpartijen en wegafsluitingen heeft Caravana 51.902 bezoekers getrokken. Dit betekent een stijging van 14% ten opzichte van vorig jaar waarmee de verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen.

Beursmanager Mirel Bosman is dan ook een tevreden mens. “Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord van standhouders en bezoekers. In enquêtes roemt het publiek de kwaliteit van deze grootste Kampeerbeurs van Nederland, die bezoek trekt uit het hele land. De komende jaren houden we vast aan de totale kampeermix die geboden wordt. De Caravana is een visitekaartje voor het kamperen. En dat zo enorm veel kampeerders hier naar toe komen is een groot compliment.”

Bertus Boer van BCA:. “Dat we de Caravan van het Jaar ook op onze stand hebben, trekt natuurlijk extra mensen. Dat willen ze zien. Maar het is overweldigend hoeveel publiek we hadden. Dat we op de beurs al gelijk caravans hebben verkocht, zegt iets over de kwaliteit van de mensen die Caravana bezoeken. Een pluim voor de organisatie. Alles is bespreekbaar. Op Caravana moet je zijn. Dit is de beurs met de primeurs.”

Dringen
“Vooral de eerste dagen was het dringen”, zegt Patrick Berkhout van Caravancentrum Makkum. “De hele dag door een rij voor onze caravans. Niemand heeft het meer over de crisis, ziektekosten of pensioen. Ze hebben weer plannen en zijn enthousiast.”

De volgende Caravana wordt gehouden van 22 t/m 27 januari 2015.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *