Shadow

Zwemmen in de Hudson in strijd tegen ALS

New York

Nederlanders die willen helpen om de nu nog ongeneselijke spierziekte ALS te bestrijden, kunnen daarvoor in juni naar New York om daar de Hudson-rivier in te duiken. Het gaat om de New Amsterdam City Swim die 12 juni voor de tweede keer wordt gehouden in New York. Online reisorganisatie WTC.nl is actief betrokken als reispartner en biedt als zodanig vliegtickets naar New York extra scherp aan.

“We zijn blij dat we de Stichting ALS en City Swim op deze manier een helpende hand kunnen bieden. Als maatschappelijk partner van Amsterdam City Swim hopen we ALS beter op de kaart te zetten om de ziekte vervolgens voor altijd van de kaart te vegen”, vertelt Phillippe de Knijff, directeur van de reisorganisatie. “Op basis van de voorgaande editie van het evenement verwachten wij dat de inschrijving snel volloopt en de 300 beschikbare tickets op korte termijn geboekt zijn.”

Internationale ambitie

“Zolang er nog geen geneesmiddel is, blijft de doelstelling van Amsterdam City Swim aandacht vragen voor ALS en donatiegeld ophalen voor deze meedogenloze ziekte”, meldt Kristel Strikkers, senior eventmanager van Amsterdam City Swim. “WTC.nl is officiële reispartner van de Amsterdam City Swim en helpt ons bij het aanbieden van volledig verzorgde reizen naar internationale City Swims. New York is daar het eerste voorbeeld van. De Amsterdam City Swim heeft een internationale ambitie met als doel de samenwerking tussen internationale organisaties en Stichting ALS te bevorderen.”

Wie ook de Hudson-rivier in wil springen om meer bewustzijn te creëren voor ALS of iemand wil sponsoren, moet de website van New Amsterdam City Swim goed in de gaten houden.

Vergelijk prijzen van vliegtickets bij onder meer KLM, TUI, Tix, Skyscanner en Lufthansa.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!