Shadow

Zillertal Arena biedt wintersport van 21e eeuw

wintersport ZillertalDe Zillertal Arena, het skigebied van Zell am Ziller, Gerlos, Wald-Königsleiten, Krimml, zet de toon voor het skigebied van de 21e eeuw. Wintersport is volwassen geworden als veelzijdige belevenis offline in de sneeuw en online op sociale media. Avonturen in de sneeuw worden meteen gedeeld. De Zillertal Arena creëert bijzondere hotspots zoals het Action-Park Kreuzwiese (foto) en zet er de sharing tools zoals Photopoints meteen bij.

Gratis Wifi

Gratis wifi bij vele bergrestaurants en liftstations? Dat is in de Zillertal Arena vanzelfsprekend. Belangrijker dan wifi is natuurlijk dat je in de sneeuw ook avonturen beleeft die het waard zijn gedeeld te worden. De Zillertal Arena grossiert in de mogelijkheden die net dat beetje extra fun hebben: 3 snowparks voor de stuntende freestylers, 3 SkiMovie pistes waar je volautomatisch als een professional wordt gefilmd, 4 Speed Check pisten waar je precies meet hoe snel je skiet en verschillende Photopoints, voor selfies met FUNty de gele olifant die je in het skigebied overal toelacht.

Het skipasnummer is bij de bovengenoemde punten in het skigebied steeds de manier om je opnames later online te kunnen terugzien. Bij elke vastgelegde actie krijg je een FUN-Point. Vanaf drie FUN-Points krijg je gratis via e-mail een Arena Diary toegestuurd. Jouw persoonlijke vakantiealbum.

Action-Park Kreuzwiese

Het Action-Park Kreuzwiese zet internationaal de toon van hoe je voor een breed publiek het skiën of snowboarden toch net even specialer maakt. Jong en oud gaan de uitdaging aan van de BMW xDrive Cup SkiMovie, de BMW xDrive Speed Check, de Snakerun en de spectaculaire Bagjump. Het Snowpark Gerlos is al jaren toonaangevend in de jeugdige freestyle wereld met zijn fraaie kickers en rails en een chill-area met muziekinstallatie en servicestation voor onderhoud van ski`s en snowboard.

Gerlos: bestemming voor gezinnen

Gerlos, het in Nederland bekendste dorp van de Zillertal Arena, staat bekend om levendige apès-ski en nightlife. Toch is juist Gerlos met zijn grote skischolen en een speciaal kinderrestaurant boven in het skigebied een topbestemming voor gezinnen met jonge kinderen. Dat geld ook voor alle andere dorpen van het gebied. Niet weinig Nederlanders hebben zelf in de Zillertal Arena leren skiën en skiën er nu trouw jaar in jaar uit met de eigen kinderen. Bij de verschillende skischolen werken veel Nederlandse skileraren en –juffen zodat alle kids volmaakt happy zijn van skicrèche tot puberskiklas.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!