Shadow

Zeilschip Bounty mag weer varen!

Zelfs tijdens de corona-pandemie is het mogelijk om veilig lekker buiten te sporten. Zeilen is een buitensport en kan een prima oplossing zijn voor kleine gezelschappen om lekker samen te genieten van de vrijheid in de buitenlucht.

Zeilschip
Varen met de Bounty©PR-Bounty

Het is niet voor iedereen even duidelijk wat er nu wel of niet mag volgens de corona regels. Na uitvoerig contact met de gemeente Lelystad en veiligheidsregio Flevoland is het duidelijk geworden dat een zeiltocht met verschillende groepjes van maximaal 4 personen op corona-veilige wijze kan worden uitgevoerd. Actief zeilen is een sport, buiten zijn en gezond bewegen geeft energie!

Zeilschip Bounty speelt hierop in met verschillende individuele meezeiltochten welke dus op corona-veilige wijze worden uitgevoerd. Een fijne mogelijkheid voor mensen om weer naar buiten te kunnen en iets te ondernemen met elkaar.

Jongeren t/m 26 jaar zijn buiten niet verplicht om 1,5 meter afstand te houden als ze bij ons aan boord zijn. Alle deelnemers ouder dan 27 jaar zullen wel aan de 1,5 meter richtlijnen moeten voldoen.

Naast de reguliere individuele zeiltochten wordt er gewerkt aan het opzetten van jongerenprojecten omdat daar duidelijk veel behoefte naar is. Het is mogelijk voor jongerenorganisaties en opleidingsinstanties om subsidies te krijgen vanuit de overheid om activiteiten te organiseren voor deze doelgroep. Wilt u een dergelijk programma voor uw groep jongeren neem contact op

Bounty vaart overigens wel volgens de RIVM-richtlijnen. Bekijk het COVID19 protocol op www.zeilschipbounty.nl. Hier staat ook meer info over onze mogelijkheden.

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.