Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

Geplaatst door Redactie op 29 november 2018 om 17:53 in de categorie Algemeen nieuws, Beurzen en evenementen

Van 10 tot en met 13 januari ligt de wereld aan je voeten tijdens de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen dit keer nieuwe landen en culturen ontdekken en zich laten inspireren door de honderden reisaanbieders en aanwezige locals uit de verschillende landen.

Vakantiebeurs

Nieuwkomers dit jaar zijn o.a. Libanon, Georgië en het emiraat Ras al Khaimah Verrassende workshops en presentaties informeren de bezoeker over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Fiets- en wandelliefhebbers

Voor de fiets- en wandelliefhebbers is een speciale route over de beurs aangelegd die hen langs alle specialistische aanbieders van de mooiste fiets- en wandelbestemmingen voert. De mooiste wijnen uit de bekendste wijnstreken in Italië, Duitsland en Zuid-Afrika worden geproefd op de wijnroute.
De kidsroute biedt de kleine reiziger een rondleiding met spannende activiteiten en vrolijke animaties.

Kamperen aan de Kust

Nieuw dit jaar is de camping & outdoorzone die de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van kamperen toont. De kampeerder waant zich op een zomerse kampeerbestemming tussen de nieuwste caravans, campers, vouwwagens en (dak)tenten en ontvangt advies op maat van de leukste campings en ultieme kampeerbestemmingen als Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje. Een drankje in de Beachclub, rondje in het reuzenrad en kijken naar abseilers of kitesurfers maakt het vakantiegevoel compleet.

Win entreekaarten voor de Vakantiebeurs

Ga naar onze  Instagrampagina en volg Reisprofs. Meld je gelijk ook aan voor onze nieuwsbrief. Stuur vervolgens een email naar redactie@reisprofs.nl waarin je duidelijk je naam en adres vermeld. Meedoen kan tot en met 5 januari 2019. Uit alle inzendingen worden de winnaars getrokken die automatisch bericht krijgen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Per huisadres kan één keer worden meegedaan!

Met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen

Met korting je kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen kan nu al. Kaarten zijn met korting te koop in de online voorverkoop

Vakantiebeurs

Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2019
5 (100%) 3 votes

Sharing is caring!

Comments are closed.