Shadow

Maak kans op gratis kaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

met de camper door EuropaDe laatste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een lekker dagje genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied. Dat vindt de bezoeker allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van woensdag 9 t/m zondag 13 oktober 2019. En bij Reisprofs kun je kaarten winnen voor de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs 2019.

Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen op het event. Zo kunnen er proefritten gemaakt worden rond het Jaarbeurscomplex in een camper of caravan en de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters worden getest op het Fietsparcours. Daar staan de nieuwste elektrische (vouw)fietsen klaar voor een testrit.

Overnachten op de Jaarbeurscamping

In het KampeerTheater worden diverse workshops en lezingen gegeven en langs de Innovatieroute zijn de nieuwste gadgets te vinden. Bezoekers kunnen hun kampeerbeleving bovendien compleet maken door een nachtje op de ‘Kampeer & Caravan Jaarbeurs’ camping naast het beurscomplex te overnachten.

Natuurlijk kunnen er ook gelijk plannen gemaakt worden voor de eerstvolgende kampeervakantie. Er zijn namelijk heel wat verhuurpartijen met mooie campers aanwezig en veel campings waar bezoekers hun komst al kunnen vastleggen. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dus met recht het begin van de kampeervakantie. En natuurlijk vind je er heel veel informatie over winterkamperen en off-road kamperen.

Hal(f) 12 prijzenfestival

Iedereen die een ticket online koopt krijgt automatisch een voucher voor het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Elke dag zijn er in hal 12 om half 12 talloze prijzen te winnen met als topper: op vakantie met een camper!

Wil je weten of een kampeervakantie jouw manier van vakantie vieren is? Of wil je ontdekken hoe het is om met een camper rond te trekken? Wil je eens een daktent uitproberen? Dit jaar is er een speciaal Verhuurplein in Hal 8. Hier vind je heel wat aanbieders die kampeermiddelen verhuren.

Hal 10, de accessoirehal, is compleet vernieuwd. Deze hal is traditioneel altijd een van de drukstbezochte plekken.Samen met een groot aantal exposanten is de hal omgetoverd in een mediterrane boulevard die je helemaal in vakantiestemming brengt. Compleet met terras – een fijne plek voor een lunch, of een hapje en een drankje – én een demonstratieplein. Hier worden doorlopend kookworkshops gegeven.

Maak kans op het winnen van kaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

UPDATE: DE WINNAARS HEBBEN HUN KAARTEN ONTVANGEN. MEEDOEN IS NIET MEER MOGELIJK

Het is heel simpel om in aanmerking te komen voor entreekaarten voor de Jaarbeurs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in 2019 van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober. De beurs is elke dag van 10.00 tot 17.00 uur open. Locatie: Jaarbeurs,  Jaarbeursplein,  3521 AL Utrecht. www.jaarbeurs.nl

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *