Win kaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Geplaatst door Redactie op 4 oktober 2017 om 10:38 in de categorie Beurzen en evenementen, Camperreizen

met de camper door EuropaDe laatste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een lekker dagje genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied. Dat vindt de bezoeker allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van woensdag 11 t/m zondag 15 oktober 2017. En bij Reisprofs kun je entreekaarten winnen voor deze gezellige beurs. Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen op het event. Zo kunnen er proefritten gemaakt worden rond het Jaarbeurscomplex in een camper of caravan en de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters worden getest op het Fietsparcours. Bezoekers kijken ook mee met het uitvouwen van vouwwagens en zien op het Innovatieplein de laatste gadgets en de winnaar van de Start Up Contest. Bovendien kan dit jaar iedereen op de camping blijven overnachten op de parkeerplaats naast het beurscomplex.

Natuurlijk kunnen er ook gelijk plannen gemaakt worden voor de eerstvolgende kampeervakantie. Er zijn namelijk heel wat verhuurpartijen met mooie campers aanwezig en veel campings waar bezoekers hun komst al kunnen vastleggen. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dus met recht het begin van de kampeervakantie.

Thema ‘Nederland’

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is een dagje uit voor de kampeerliefhebber. Ieder jaar wordt er gekozen voor een ander thema. Dit jaar is dat Nederland! Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met 52% van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet. Daarom is hét kampeerevent van Nederland in Hollandse sferen.

Win entreekaarten

Het is heel simpel om in aanmerking te komen voor entreekaarten voor de Jaarbeurs

Kaarten met korting

Niet gewonnen maar wel met korting naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs: bestel hier je kaarten!

Praktische informatie
Woensdag 11 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 12 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 13 oktober| Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 14 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 15 oktober | Openingstijden: 10.00 – 17.00 uurLocatie
Locatie: Jaarbeurs,  Jaarbeursplein,  3521 AL Utrecht. www.jaarbeurs.nl

Sharing is caring!

Comments are closed.