Shadow

Vijf redenen waarom de Hamburg Cruise Days een plek in je agenda verdienen

Ben jij een cruisefan, maritiem liefhebber of gek van urban shores? Wij geven vijf redenen waarom jij 13 tot en met 15 september in je agenda moet blokken voor de zevende editie van de Hamburg Cruise Days!

Hamburg Haven
Hamburger Cruisedays
  1. Cruiseschepen zijn dé sterren van de Hamburg Cruise Days; het grootste openbare cruisefestival ter wereld. In 2019 komt er een record aantal van 12 naar Hamburg toe.
  2. De gloednieuwe spectaculaire licht- en lasershow (inclusief vuurwerk en gave sounds) op de openingsavond, vrijdag 13 september. Dit gaat zeker unieke beelden van de haven opleveren. Start: 21.45 uur.
  3. De parade op zaterdagavond 14 september is een populaire highlight door het indrukwekkende en imposante schouwspel van vijf cruiseschepen die elk met eigen sound- en lichtshow van de Elbe naar de zee varen onder begeleiding van 20 escortschepen. Start: 21.15 uur.
  4. Blue Port Hamburg verlicht de haven in een magisch blauw licht. Elke dag worden er meer en meer gebouwen en monumenten in deze kleur omgetoverd.
  5. De wondere wereld van cruises aan de kade dat zijn de thema-eilanden. Het programma biedt o.a. veel entertainment en een kijkje in het maritieme leven.

Kijk voor meer informatie over het programma, de thema-eilanden en de deelnemende schepen op www.hamburgcruisedays.com.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief