Wereldcruises met Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria

Geplaatst door Redactie op 1 juli 2014 om 14:36 in de categorie Accommodaties

Cunard Queen Mary 2Begin januari 2015 meren de beroemde Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria van de Cunard-rederij en de Aurora en de Arcadia van P&O in het Engelse southampton af voor een wereldcruise van respectievelijk 103 en 112 dagen. Nederlandse cruisegangers worden thuis met privevervoer opgehaald en naar Southampton gebracht. Dat is bij de prijs inbegrepen.

De vijf schepen doen heel wat bestemmingen aan die tot de verbeelding spreken: New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Hawaii, Tahiti, eilanden in de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland, Australië (met een overnachting in Sydney), Singapore, Hong Kong, Dubai en enkele Middellandse Zee-bestemmingen alvorens naar het Engelse Southampton terug te keren.

Vijf wereldcruises met Cunard en P&O

“Jaar na jaar neemt de interesse voor wereldreizen toe. Daarom hebben wij nu besloten om de wereldcruisepakketten in een zorgenvrij jasje te steken. Op die manier kunnen reizigers, vanaf het moment dat ze hun voordeur achter zich toetrekken, relaxt en zonder zorgen aan hun wereldreis beginnen”, aldus Rony H. Broun van Cunard Benelux. “Bovendien is het nog altijd mogelijk om slechts bepaalde delen van de wereldreis te boeken. Dan moet echter rekening worden gehouden worden met vluchten naar de inschepings- en afmeerplaatsen. Vergelijk de prijzen van de wereldcruises van Cunard en P&O of zoek een boek een andere cruise op Decruisegids.nl

Sharing is caring!

Comments are closed.