Shadow

VVV Nederland nieuwe hoofdsponsor UITMARKT

vvvVVV Nederland is van 2014 tot en met 2016 hoofdsponsor van de Uitmarkt. Met het sponsoren van de Uitmarkt versterkt VVV Nederland zichtbaarheid en relevantie van de VVV op het gebied van verspreiding van culturele informatie en als startpunt voor een dagje uit. Niet alleen tijdens de oriëntatiefase (via vvv.nl) maar ook wordt het actuele culturele aanbod op locatie ontsloten via de VVV-app.

De Uitmarkt is traditioneel de landelijke aftrap van het nieuwe culturele seizoen en het grootste gratis toegankelijke culturele festival van Nederland. Dit jaar vindt de Uitmarkt plaats van vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus op en rond het Museumplein en het Leidseplein in Amsterdam.

VVV als centraal punt verspreiding culturele data

VVV Nederland is initiatiefnemer van de Nationale databank voor toerisme, recreatie en cultuur (NDTRC). Deze nationale vrijetijdsdatabank maakt het mogelijk om actuele informatie over bestemmingen, attracties en evenementen snel en gemakkelijk te ontsluiten. Op dit vlak werken VVV Nederland, de Uitburo’s én Amsterdam Marketing (de organisator van de Uitmarkt) al jaren nauw samen om Nederlandse bezoekers te inspireren. De samenwerking tussen VVV Nederland en de Uitmarkt is een mooie gelegenheid om het uitgebreide culturele aanbod in Nederland verder op de kaart te zetten.

Quote Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland: “VVV sponsort de Uitmarkt om daarmee het VVV-merk te verbinden met het kunst & cultuur aanbod en dat toegankelijk te maken voor een breed publiek. Op VVV.nl vindt de consument naast de leukste ideeën voor een Dagje uit, Shoppen, Lekker uit eten of Weekendje weg ook een Avondje uit, waarin het culturele aanbod van Nederland is opgenomen. Op deze manier versterkt VVV haar positie als hét vrijetijdsmerk van Nederland.”

 

Quote Jan de Rooij, voorzitter Stichting Uitmarkt: ‘We zijn enorm blij dat Amsterdam Marketing VVV Nederland als nieuwe partner aan de Uitmarkt heeft weten te binden en zien uit naar de samenwerking. De Uitmarkt en VVV Nederland spelen een belangrijke rol bij het inspireren en informeren van bezoekers op het gebied van cultuur en vullen elkaar daarom goed aan.’

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *