Shadow

Voordeliger boeken via Duitse reisorganisaties bij TravelXL

Travelxl websiteOm de keuze van de vakantieganger te vergroten introduceert de reisbureauketen TravelXL de mogelijkheid om meer dan 40 Duitse reisorganisaties online, via de 45 Travelcenters of 30 mobiele Travelplanners te boeken. Voor de Nederlandse reiziger betekent dit niet alleen een grotere keuze maar in vele gevallen ook een direct prijsvoordeel van honderden euro’s per persoon.

Dit voordeel ontstaat door de verschillende seizoenen die per land in Europa variëren, de grote concurrentie en de grotere keuze van luchthavens( 35!).

Beste prijs van de dag

Ook worden via het eigen boekingssysteem reizen samengesteld op basis van het combineren van verschillende onderdelen(vlucht, hotel, etc.) van de reis. Deze real-time ‘Dynamic Packaging’ mogelijkheden geven dagprijzen en zijn uniek voor Nederland. De objectieve prijsvergelijking van de TravelXL Travelcenters geeft de klant de zekerheid tegen de beste prijs van de dag de vakantie te kunnen boeken.

Samenwerking TravelXL met Schmetterling

De uitbreiding van de boekingsmogelijkheden maakt onderdeel uit van de nauwe samenwerking van TravelXL met Schmetterling, een van de grootste Europese reisbureauketens met meer dan 3500 aangesloten reisbureaus.

“Direct prijsvoordeel voor de klant”

TravelXL biedt de klant nu de grootste keuze uit toeristische aanbieders, hotels, vakantiehuizen en cruises met vertrekmogelijkheden uit o.a. Nederland, Duitsland en België. “Niet alleen de grotere keuze maar juist deze uitbreiding van keuze- en boekingsmogelijkheden betekent voor de Nederlandse consument ook een direct prijsvoordeel. Dat voordeel geven wij door aan de klant. Tezamen met het Nederlandse aanbod kunnen wij met recht spreken dat TravelXL het grootste aanbod in mogelijkheden biedt en tevens hiermee ook alle prijzen met elkaar kan vergelijken! Zo krijgt de klant een objectief overzicht van alle mogelijkheden”, aldus de woordvoerder Ronald Raadsheer.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief