Voordelig voorjaarsskiën in Val Gardena

Geplaatst door Redactie op 23 februari 2016 om 16:47 in de categorie Bestemmingen

Val Gardena (Gröden, Italië) zet voorjaarsskiërs in het zonnetje. Van zaterdag 19 maart tot zondag 3 april profiteren lenteskiërs van veel zonuren en aantrekkelijke voordelen in het Italiaanse wintersportdomein. Zo verblijven en skiën kinderen tot 8 jaar gratis, ontvangen oudere kinderen korting of krijgen volwassen een complete skidag cadeau.

Voorjaarsskiën in Val Gardena ©Val Gardena - Gröden Marketing

Voorjaarsskiën in Val Gardena ©Val Gardena – Gröden Marketing

In het voorjaar genieten wintersporters in Val Gardena van lange zonnige dagen, witte pistes en talrijke evenementen. Daarnaast heeft het skigebied, in het hart van de Italiaanse Dolomieten, speciaal voor voorjaarsskiërs aantrekkelijke all-in aanbiedingen samengesteld. De zogenoemde ‘Super’-actieweken beginnen op zaterdag 19 maart en eindigen op zondag 3 april.

Val Gardena SuperSun

Wintersporters die minimaal 7 nachten in Val Gardena verblijven, in een van de partner accommodaties, krijgen de zevende nacht cadeau. Ook ontvangen zij kosteloos één dag skipas en skihuur. Wie een zesdaagse skipas aanschaft (vanaf zondag 20 maart) betaalt namelijk maar voor vijf dagen. Dit geldt ook voor de huur van skimateriaal.

Veel voordeel voor kinderen

Ook families met kinderen profiteren van veel voordelen, afhankelijk van het arrangement dat je boekt. Met bijvoorbeeld het ‘Val Gardena Superkids’-arrangement, betalen kinderen tot 8 jaar (geboren na 28 november 2007) helemaal niets voor hun verblijf wanneer zij, bij een verblijf van 7 dagen in een van de partnerhotels, een kamer met de ouders delen. Ook zijn er diverse kortingsmogelijkheden voor skipassen en skihuur.

 

Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.