Shadow

Voor al je reisfoto’s: Het best geteste online fotoboek

Het best geteste online fotoboek voor al je reisfoto’s komt uit Groningen. Dat blijkt uit onderzoek van de kenners van tipsfotoboekenmaken.nl. Zij hebben de afgelopen maanden 33 aanbieders van fotoboeken getest op maar liefst 170 verschillende criteria. Met een score van 88/100 komt Fotofabriek.nl voor de negende keer op rij als grote winnaar uit de test en scoort het hoogst op niet alleen betaalbaarheid, maar ook op service.

Foto-album
Maak een mooi fotoboek van je vakantiefoto’s ©Fotofabriek

Sinds 2009 stelt tipsfotoboekenmaken.nl ieder jaar de grootste onafhankelijke online fotoboekentest op om inzicht te krijgen in de grote verschillen tussen verschillende aanbieders. Voor deze test worden er door verschillende ‘mystery shoppers’ met dezelfde foto’s, fotoboeken bij alle aanbieders besteld. Daarbij nemen ze 170 verschillende criteria in acht, waaronder kwaliteit, prijs, service, software en levertijd.

Juryoordeel

Het juryoordeel: “Fotofabriek.nl is een van de goedkoopste aanbieders, levert de beste service en heeft een prima softwarepakket. Ook qua levertijd presteert men naar behoren.” Een van de criteria waarin de aanbieder met kop en schouders bovenuit steekt is de service. Daarover stelt het juryrapport: “Er wordt, zoals we gewend, zijn erg snel op e-mails gereageerd. Ook is de telefonische bereikbaarheid goed. Daarnaast is de chatfunctie voortdurend bezet en is men voor snelle vragen meteen bereikbaar.”

Duurzaam reisfotoboek

Stephan de Vries, algemeen directeur bij Fotofabriek: “We zijn bovenal erg trots op het feit dat ons nieuwe product Grønn een speciale vermelding kreeg in het juryrapport. Het is goed om te zien dat ons initiatief om te blijven innoveren en verduurzamen loont.” Dit nieuwste fotoboek van de aanbieder heeft duurzaam productieproces en is speciaal vervaardigd van gerecyclede materialen en ongebleekt papier zonder chemicaliën. De look&feel leent zich uitstekend goed voor reisfotoalbums. De naam Grønn verwijst niet alleen naar het Deense woord voor ‘groen’, het is ook een knipoog naar de Groningse hoofdstad waar fotofabriek.nl gevestigd is.

Bekijk hier de volledige testuitslagen en het juryrapport en hier de website van Fotofabriek.nl.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.