Shadow

Volop evenementen op de skipistes in Ischgl

Ischgl Robbie WilliamsGoede sneeuwcondities, volop lentezon en open-air concerten op de piste; in Ischgl is het wintersportseizoen in volle gang. Voor voorjaarsskiërs is er tot en met 3 mei nog veel te beleven in de lifestyle bestemming van de Alpen. Zo strijden ’s werelds beste snowboard-talenten begin april om de eerste prijs in de finale van de World Rookie tour. En sluit Robbie Williams met zijn volledige big band het winterseizoen af tijdens het Top of the Mountain Concert op 3 mei.

Popconcerten op de piste in Ischgl

Wie nu op wintersport gaat, profiteert in het sneeuwzekere Ischgl van goede ski-condities en een bomvol evenementenprogramma. ’s Ochtends skiën en ’s middag genieten van sportevenementen of open-air concerten op de piste. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot en kan er tot begin mei worden geskied.

Verder zijn er tal van evenementen zoals de snowboardfinale van het Völkl World Rookie (3-5 april), een popconcert van de Duitse Rockabilly’-band The Baseballs (11 april) en tot slot het Top of The Mounytain Concert met Robbie Williams op 3 mei. Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de gratis Top of the Mountain concerten aan het begin en einde van het winterseizoen met artiesten als Mariah Carey, Kylie Minogue, Elton John, Melanie C, Pink, Tina Turner, Alanis Morissette, Sugababes, Sting, Alicia Keys en Deep Purple. Het concert begint om 13.00 uur. Entree is gratis voor iedereen met een geldige liftpas.

Meer over skigebied Ischgl op WintersportOostenrijkGids.nl.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!