Shadow

Lekker beesten op WNF-kindervakanties

Vakantie WereldnatuurfondsKinderen van 7 tot 12 jaar die dol zijn op wilde dieren kunnen deze zomer een onvergetelijke vakantie beleven. De Rangerclub van het Wereld Natuur Fonds (WNF) organiseert een avontuurlijk zomerkamp waar kinderen van alles leren over natuur en dieren.

De kinderen helpen mee in Dierenpark Emmen, maken hun eigen Ranger Dierenjournaal en overnachten samen in het WNF-Rangerkamp aan het Ermerstrand in Drenthe. Zelfs een nachtje slapen bij de haaien of de leeuwen is mogelijk.

Het zomerkamp van de WNF-Rangerclub wordt samen met Vinea georganiseerd. Het eerste zomerkamp begint 13 juli, het laatste op 20 augustus. Er is keuze tussen een WNF-Rangerclub Zomerkamp van vier of zeven dagen.

WNF-Rangerclub

De zomerkampen van de WNF-Rangerclub zijn verdeeld in twee leeftijdsgroepen: kinderen van 7 tot 10 jaar en kinderen van 10 tot 12 jaar. Voor de jongsten staat de vakantie in het teken van oceanen. Zij kunnen een nacht bij de haaien van Dierenpark Emmen doorbrengen. De oudere kinderen richten zich vooral op bedreigde diersoorten, zoals de olifant, de neushoorn en de leeuw. Heel bijzonder is dat zij bij het leeuwenverblijf kunnen slapen.

Het WNF-Rangerkamp wordt opgezet op een camping midden in de bossen en direct aan het strand. De camping ligt vlak bij Erm, een dorpje in Drenthe en ligt op fietsafstand van Dierenpark Emmen.

Sharing is caring!