Shadow

Vier kerst in Disneyland Parijs

kerst in Disneyland Parijs

Het is 59 dagen kerst in Disneyland Paris met Disney’s Betoverende Kerst. Twee maanden lang, van 11 november 2016 t/m 8 januari 2017, is het Disneyland Park omgetoverd om één van de meest magische momenten van het jaar te vieren.

Betoverende versieringen en magische ontmoetingen tijdens kerst in Disneyland Parijs

Sinds 11 november worden gasten van Disneyland Paris ondergedompeld in de magie en de sfeer van Kerstmis, zodra je rond de kerst in Disneyland Parijs aankomt. Elke dag sneeuwt het op Main Street, U.S.A en Disney figuren wensen je al ver voor kerst de vrolijkste feestdagen. De gevels van Main Street stralen met duizend lichtjes en de winkels en voertuigen schitteren in de kleuren van Kerstmis. In Central Plaza vinden de gasten ondeugende sneeuwpoppen die de beroemde Disney figuren nadoen.

Kerst in Disneyland Parijs is natuurlijk niet compleet zonder Disney’s Christmas Parade. De paradis is dit jaar extra lang met twee gloednieuwe en prachtig versierde paradewagens. En wat is Kerstmis zonder de Kerstman? De Kerstman heeft besloten om ook dit jaar met kerst naar Fantasyland in het Disneyland Park te komen. Hij neemt zijn intrek in zijn eigen en nieuwe kleedkamer in Meet Mickey Mouse. Met kerst naar Disneyland Parijs? Boek je verblijf en tickets bij De Jong Intra of OAD.

Mickey’s Magical Christmas

Tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights ontsteken de Kerstman, Mickey en Minnie de duizenden lampjes in de reusachtige 24 meter hoge kerstboom op Town Square. Na het feestelijke aftellen worden de kerstboom, de sprankelende guirlandes in Main Street, U.S.A. en het Kasteel van Doornroosje verlicht en worden de gasten meegenomen in de betovering van Kerstmis. De Kerstman ontsteekt samen met Mickey en Minnie de duizenden lampjes in de reusachtige 24 meter hoge kerstboom op Town Square op het geluid van verschillende kerstmelodieën.

Forzen met kerst in Disneyland Parijs

En in een kerstseizoen mag Frozen niet ontbreken! Sinds 11 november zijn de populaire helden terug om te zingen met de gasten in Frontierland in de Frozen Sing-along. Ook de geliefde Disney Prinsen en Prinsessen vieren het kerstseizoen met de koninklijke show Royal Christmas Wishes op Royal Castle Stage, waar ze de sfeer van kerst laten fonkelen. En vanaf 20 november 2016 verwelkomt Disneyland Paris Vaiana, een nieuwe Disney heldin uit de Stille Oceaan. De dag wordt afgesloten met Disney Dreams! of Christmas, het avondspektakel op het Kasteel van Doornroosje.

Disney’s Christmas Parade: Nog groter en magischer

De niet te missen Disney’s Christmas Parade laat de gasten onderdompelen in de magie van dit betoverende seizoen en komt terug met twee voorstellingen per dag. Voor dit populaire evenement in het Disneyland Park nemen meer dan tachtig performers, inclusief meer dan twintig Disney figuren zoals Mickey, Minnie, Clarice, Katrien en Clarabella Koe de gasten mee om Kerstmis in Disneyland Parijs in stijl te vieren.

Vaiana, een nieuwe heldin in Disneyland Paris

Na een Frozen-zomer zal het kerstseizoen een zomers tintje hebben. Vanaf 20 november 2016 verwelkomt Disneyland Paris Vaiana, een nieuwe Disney heldin. Haar saga op de golven van de Stille Oceaan is vol met legendarische tradities en magie en draait vanaf 30 november 2016 in de bioscoop.

Een magische finale

Het avondspektakel Disney Dreams! of Christmas brengt de dag tot een perfect einde. Olaf, de sneeuwpop uit Frozen, leidt deze fantastische productie vol projecties, lichtshows, fonteinen, special effects en vuurwerk. Elsa maakt haar opwachting in een betoverende scène op het geluid van haar wereldwijde hit ‘Let It Go’. Disney Dreams! of Christmas nodigt gasten uit om de feestelijke tradities uit de hele wereld te vieren. Om de kerst nog magischer te maken, komen verschillende beroemde Disney figuren tot leven komen in de projecties op Kasteel van Doornroosje.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!