Shadow

Villa Borobudur gaat voor Fair Focus Communicatie

Villa Borobudur op JavaFair Focus Communicatie, het Amsterdamse PR bureau van Annelies Putman Cramer, is per 1 november 2016 aangesteld om aan de slag te gaan voor Villa Borobudur. Het betreft hierbij PR en offline communicatie activiteiten voor het 5 sterren Villa hotel dat zich op Java (Indonesië) bevindt.

“Villa Borobudur heeft een uniek concept dat we graag met een grotere groep reizigers en uiteraard met reisorganisaties willen delen. Het doel van onze samenwerking is om het hotel met authentiek Javaans concept met al haar facetten bekender te maken bij de diverse doelgroepen. Aan ons de schone taak om dat te helpen communiceren!”, aldus een apetrotse Putman Cramer. “En met de promotie van het geweldige Villa Borobudur informeren we de doelgroep eveneens over het bijzondere van Java, zodat alles elkaar versterkt”.

“Met het enthousiasme en de expertise van Fair Focus Communicatie wordt Villa Borobudur op een bijzondere manier op de kaart gezet.” voegt Noëlle Haitsma, mede-eigenaar van Villa Borobudur, er overtuigd aan toe. Fair Focus zal zich niet alleen bezig houden met het schrijven van diverse persberichten maar zorgt er ook voor dat de berichten bij de juiste media, in zowel Nederland als daarbuiten, terechtkomt.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!