Verhoogd tarief toeristenvisum Indonesië

Geplaatst door Redactie op 30 juli 2014 om 10:18 in de categorie Bestemmingen

indonesieSinds 24 juni 2014 heeft Indonesië het tarief van het toeristenvisum verhoogd. Het ‘visa on arrival’ kost nu $ 35,- (ongeveer € 25,-) en is 30 dagen geldig. Nederlandse reizigers dienen in het bezit te zijn van een visum om Indonesië binnen te komen. Om een toeristenvisum te krijgen kunnen reizigers ook voorafgaand aan de reis een afspraak maken met de Indonesische Ambassade in Den Haag.  Klik hier voor meer informatie over de procedure. Ook kunnen Nederlandse reizigers bij aankomst op de luchthaven in Indonesië het zogenaamde ‘visa on arrival’ aanschaffen.

Coming up in Bali

In augustus worden op Bali vele evenementen georganiseerd en staat het eiland in teken van festiviteiten.
Jazzliefhebbers genieten op 8 en 9 augustus tijdens het Ubud Village Jazz Festival van optredens van internationale artiesten.
Van 20 tot en met 24 augustus staan onder andere de lokale cultuur en gastronomie van Sanur centraal tijdens het Sanur Village Festival. Activiteiten als sportwedstrijden, parades, viswedstrijden en body painting sessies maken dit festival zeker de moeite waard.
Van 1 tot en met 5 oktober vindt het Ubud Writers and Readers Festival, dit jaar voor de tiende keer, plaats met als thema de Hindoe-godin Saraswati.
Van 12 tot en met 18 oktober staan vrouwen in de filmindustrie centraal tijdens de achtste editie van het BALINALE International Film Festival.

Boek een reis naar Bali met Riksja Travel

Verhoogd tarief toeristenvisum Indonesië
Waardeer dit artikel

Sharing is caring!

Comments are closed.