Shadow

Een wereldcruise die bij je voordeur begint

cruiseschipwereldcruisesIn januari 2015 gaan vijf wereldreizen met 103 of 112 overnachtingen van start met vijf verschillende cruiseschepen van P&O of de legendarische Cunard-rederij. Wie één van die wereldcruises boekt, hoeft zich ook geen zorgen meer maken over de reis van woonplaats naar Southampton. Die is namelijk bij de prijs inbegrepen. 

Passagiers uit Nederland en België, die in januari 2015 met Cunard of P&O op wereldcruise vertrekken, hoeven voortaan zelf geen schikkingen meer treffen om in Southampton (waar wordt ingescheept) aan te komen. Ze worden namelijk met privévervoer bij hun voordeur opgepikt en naar Zuid-Engeland gebracht. Aan het einde van de wereldreis worden ze ook terug naar huis gebracht. Hierdoor hoeven zij zich dus geen zorgen te maken over de eerder beperkte bagagelimieten wanneer ze met het vliegtuig naar Southampton willen. Bovendien worden ze ook niet meer geconfronteerd met de dure toeslagen die de luchtvaartmaatschappijen rekenen wanneer een passagier meer bagage meeneemt dan de toegelaten 20 of 30 kg.

Vijf wereldcruises om aan de winterkou te ontsnappen

Begin januari 2015 meren de beroemde Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria van de Cunard-rederij en de Aurora en de Arcadia van P&O af voor een wereldcruise van respectievelijk 103 en 112 dagen. De vijf schepen doen heel wat bestemmingen aan die tot de verbeelding spreken: New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Hawaii, Tahiti, eilanden in de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland, Australië (met een overnachting in Sydney), Singapore, Hong Kong, Dubai en enkele Middellandse Zee-bestemmingen alvorens naar het Engelse Southampton terug te keren.   In de prijs van deze wereldcruises zit naast het transport van en naar Southampton, ook het vol pension en alle entertainmentspektakels aan boord. Ook alle kosten voor fooien en belastingen zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor meer cruise-informatie: kijk op decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!