Vakantiefoto van het jaar verkiezing 2014 van start

Geplaatst door Redactie op 29 juli 2014 om 17:38 in de categorie Algemeen nieuws

Vakantiefoto van het jaar (2)Zoover start de vakantiefoto van het jaar verkiezing vandaag. Heel Nederland kan zijn of haar mooiste vakantiefoto’s delen met de rest van Nederland. Een eigentijdse verkiezing: het is het publiek dat uiteindelijk de 6 winnaars bepaalt!  Binnen zes categorieën kunnen consumenten hun foto’s insturen.  Omdat de selfie populairder is dan ooit kan deze categorie niet ontbreken. Naast de beste “selfie” kunnen foto’s worden geüpload in de categorieën Natuur, Mens en kind, Cultuur, Actief en Humor.

Uit de inzendingen worden 10 foto’s genomineerd op basis van het aantal verworven stemmen en 10 worden er geselecteerd door een redactionele jury. Na de nominaties krijgt Nederland twee weken de kans te stemmen op zijn of haar favoriete foto’s.

De foto met de meest inspirerende vakantieweergave wordt de overall winnaar. De jury bepaalt de winnaar uit de 6 categoriewinnaars.

Prijzen

De winnaars van de zes verschillende categorieën ontvangen ieder een Nikon 1 S2 t.w.v. 459 euro om nog mooiere foto’s te maken. De overall winnaar gaat naar huis met een Zoover Vakantiecheque ter waarde van 1000 euro en ziet zijn of haar foto terug in de Telegraaf. Onder de stemmers worden 10 tuinposters verloot.

Meedoen en stemmen kan via: Zoover vakantiefoto

Sharing is caring!

Comments are closed.