Shadow

Vergelijk meer dan alleen parkeeropties bij luchthavens in Europa

Parcompare

Er is de laatste jaren een enorm aanbod ontstaan aan website rond het thema parkeren en bereikbaarheid van vliegvelden. Parcompare maakt het nu mogelijk om alle manieren van vervoer naar een vliegveld met elkaar te vergelijken. De online tool die hiervoor is ontwikkeld, wordt op de website voor de consumenten rechtstreeks aangeboden, maar ook via verschillende reisbureaus. Zo vinden reizigers altijd de best passende optie die direct gereserveerd worden.

Eenvoudig overzicht voor reizigers

Als reizigers een vliegreis hebben geboekt, komt daarna vaak de vraag: hoe komen zij op de luchthaven? Omdat er verschillende manieren zijn, maar ook veel verschillende aanbieders, heeft Parcompare dit in een compleet en eenvoudig overzicht geplaatst. Zo kunnen reizigers via www.parcompare.com parkeeraanbieders rondom de luchthaven met elkaar vergelijken, maar ook met taxiaanbieders en hotels.

Breed aanbod parkeren en hotels bij vliegvelden

Er worden op dit moment bijna 30 betrouwbare parkeer- en taxiaanbieders in de vergelijker van Parcompare aangeboden, waaronder ook een aantal hotels. Deze bevinden zich rondom luchthavens in Nederland, maar ook in België en Duitsland. De services die geboekt kunnen worden, zijn kort/lang parkeren, valet parking, parkeren en overnachten en een taxiservice. De aanbieders worden vergeleken op basis van prijs, afstand tot de luchthaven en beoordelingen. Voor iedereen dus een oplossing die bij de wensen past.

Betrouwbaarheid van partners

Voor Parcompare is de betrouwbaarheid van de aanbieders van groot belang. Daarom worden ook niet zomaar alle aanbieders toegevoegd aan de Parcompare tool. Voordat dit gebeurt, gaat Parcompare altijd langs op de locaties om deze te checken. Hierdoor weten reizigers en reisorganisaties zeker dat zij de diensten bij een betrouwbare aanbieder kiezen.

Vergelijkingstool voor reisorganisaties

De online vergelijker van Parcompare, die in samenwerking met Komparu en Zanox tot stand is gekomen, wordt ook door verschillende reisorganisaties aangeboden. Hierdoor is het voor reizigers mogelijk om na het boeken van hun reis online of in het reisbureau zelf, de reis naar de luchthaven ook direct te reserveren. Zo is het voor de reiziger makkelijker om alles omtrent de reis in één keer bij één partij vast te leggen.

Sharing is caring!