Shadow

Val Gardena zet voorjaarsskiërs in het zonnetje

relaxtinstoelVal Gardena (Gröden, Italië) speelt met de ‘Super’-weken in op de trend dat skiën in het voorjaar steeds populairder wordt. De maand maart staat dan ook op nummer twee qua aantal aankomsten.

Tijdens de actieweken, van zaterdag 14 maart tot zondag 12 april, profiteren lenteskiërs van aantrekkelijke voordelen in het Italiaanse wintersportdomein. Zo verblijven en skiën kinderen tot 8 jaar gratis, ontvangen oudere kinderen korting of krijgen volwassen een complete skidag cadeau.

Wintersporters die minimaal zes dagen in skigebied Val Gardena verblijven, in een van de partner accommodaties, krijgen de zevende dag cadeau. Ook ontvangen zij kosteloos een dag skipas en skihuur. Wie een zesdaagse skipas aanschaft (vanaf zondag 15 maart) betaalt namelijk maar voor vijf dagen. Dit geldt ook voor de huur van skimateriaal.

Ook families met kinderen profiteren van veel voordelen. Met het ‘Val Gardena Superkids’-arrangement, betalen kinderen tot 8 jaar (geboren na 29 november 2006) helemaal niets voor hun verblijf wanneer zij, bij een verblijf van 7 dagen in een van de partnerhotels, een kamer met de ouders delen. Ook aan de oudere kinderen wordt gedacht; zo ontvangen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar (geboren na 29 november 2002) 50% korting. Bij een verblijf in een van de appartementen van de partner-accommodaties ontvangen kinderen tot 8 jaar 30% korting en wordt er 15% korting berekend voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Boek nu je skivoordeel en ga volgende week goedkoop op pad

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!