Vakantienostalgie op vier wielen

Geplaatst door Redactie op 30 juni 2017 om 16:24 in de categorie Reisorganisaties
Snelweg in Duitsland © Nico van Dijk

Snelweg in Duitsland © Nico van Dijk

Deze vakantieherinneringen heeft ongetwijfeld iedereen: vader achter het stuur, moeder bedolven onder de opengevouwen GPK (de GePlooide kaart), de kinderen op de achterbank tussen reisspeelgoed, reiskleurboeken, reisknuffels, reisspelletjes, reis… Dan vergeten we nog de uitpuilende autokoffer, de volgestouwde hoedenplank en de frigobox met de boterhammetjes voor op de smalle doorrijparking met luttel groen langs de autosnelweg. Waar is de tijd? Troost je, die tijd is nooit voorbij gegaan!

Hoewel de tijden voortdurend veranderen, is het succes van de autovakantie nooit weg geweest. Vakantiegangers genieten tegenwoordig meer comfort onderweg, maar het avontuur en de grilligheid van een trektocht met de vierwieler spreekt nog steeds tot de verbeelding. Het geruzie op de achterbank en de discussies in de cockpit over de interpretatie van de richtlijnen van de GPS worden gesmoord wanneer de eerste bergtoppen aan de horizon opdoemen of de zoutzoete zeegeur je tegemoet waait. Uiteindelijk zitten we allemaal samen in die kleine cabine, leggen we allemaal samen die kilometers af en gaan we allemaal samen dat grote avontuur tegemoet.

Autovakanties.be, de gloednieuwe reissite voor autovakanties, is ontstaan uit deze ontdekkingsdrang en dit gevoel van samenhorigheid. Inspirerende blogs over diverse vakantiebestemmingen, die vanuit België op treffelijke wijze bereikbaar zijn met eigen wagen, worden afgewisseld met het aanbod van adverteerders. Content is het hoofdthema, maar prachtig beeldmateriaal en de mogelijkheid om een vakantie te boeken ontbreken niet.

Zijn je koffers gepakt? Is de auto volgetankt? Heb je Autovakanties.be gecheckt? Dan kun je met een gerust gemoed op weg.

Sharing is caring!

Comments are closed.