Shadow

Twee nieuwe PR consultants bij Check-in PR

Per juli 2021 zijn Malu van der Goes en Jeanette Pegels begonnen als PR Consultants binnen Check-in PR. Beiden komen uit de reis- en evenementenwereld en weten als geen ander hoe belangrijk het is om op de juiste manier een verhaal te vertellen en het verschil te maken met PR.

Malu en Jeanette van Check-in PR
Malu en Jeanette versterken het team van Check-in PR©Check-in PR

Malu en Jeanette Checken in!

Jeanette brengt met haar ruim 25 jaar ervaring in de reis- en evenementenbranche een koffer vol ervaring en expertise mee. Tel hier haar ondernemers DNA en hospitality hart bij op en het altijd denken in oplossingen. Malu heeft ook internationale werkervaring binnen destination marketing en de evenementenbranche. Het geeft haar een kick om een uitgebreid medianetwerk te onderhouden en projecten van A tot Z te organiseren.

Wat fijn een frisse wind in deze nog steeds roerige tijd (of zeg maar gerust 2 frisse tornado’s 😉). Malu en Jeanette zijn samen verantwoordelijk voor PR en social media activiteiten en versterken het team met het creëren van PR strategieën en content op maat voor onze uiteenlopende opdrachtgevers: van toeristische bestemmingen en hotels tot interieurconcepten, lifestyle merken, start-ups en events. Daarnaast zullen zij eigen reisverhalen en tips delen op onze reisblog www.yourcheckin.nl.

De reis richting Bodegraven

Malu heeft na haar opleiding European Studies bij NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen) gewerkt als PR assistent in Den Haag en New York City. Hier was zij verantwoordelijk voor de promotie van Nederland als toeristische bestemming in het binnen- en buitenland. Na haar tijd in de Verenigde Staten heeft zij gewerkt bij de ESA, Europese Ruimtevaart Organisatie en daarna bij Royal Shell. Beide bedrijven hielp zij met het plannen en organiseren van verschillende evenementen en congressen. In 2018 heeft Malu al bij ons gesolliciteerd en toen was de vacature nét ingevuld. Maar je weet wat ze zeggen; de aanhouder wint!

Jeanette heeft in deze bijzondere (afgelopen) tijd als ondernemer in de MICE branche niet stil gezeten. Na 14 jaar ondernemen met haar eigen incentive- en evenementenbureaus Incentive Wise en Rocket Fuel Events heeft Jeanette de kans gepakt om zich verder in persoonlijk en professioneel leiderschap te ontwikkelen en onlangs de Post-HBO registeropleiding tot professional coach afgerond. Na een te gekke en leerzame ‘inner journey’ heb ik er veel zin in om mijn expertises weer in te zetten in de ‘belevingsbranche’ zoals we dat bij Check-in PR noemen. “Het internationale contact, de dynamiek en de veerkracht die onze branche kenmerkt, passen mij goed. Ik heb het zelfs gemist”, zegt Jeanette. Samen met het Check-in PR team ben ik er klaar voor om meer publiciteit te genereren voor onze opdrachtgevers en uitdagingen met elkaar aan te pakken.

Wil je graag kennismaken met Jeanette en Malu?
Mail dan naar: malu@checkinpr.nl en jeanette@checkinpr.nl

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Ja, stuur me de nieuwsbrief!

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.