Treinreizen en Railoscoop op Vakantiebeurs

Geplaatst door Redactie op 23 december 2014 om 14:45 in de categorie Beurzen en evenementen, Reisorganisaties

rp_autoslaaptrein-300x173.jpgNa het succes van 2014 is het paviljoen Trein & Vakantie voor de tweede keer op de Vakantiebeurs aanwezig in hal 9.  Trein & Vakantie presenteert het complete aanbod van treinreizen in Nederland, Europa en andere werelddelen. Treinrondreizen door de Alpen, complete stedentrips, wintersporttreinen, 300 km/uur hogesnelheidstreinen, binnenlandse treinuitstapjes, autoslaaptreinen en treinen die een bijzondere belevenis zijn, zoals de Transsiberië Express.

1001 mogelijkheden

De publieksdagen van de Vakantiebeurs zijn van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari 2015. In het Treinpaviljoen zijn stands van AutoSlaap Trein, DB Bahn, Eurostar, Interrail, Thalys, Treinreiswinkel, Zwitserland Toerisme, Swiss Travel System en Rhätische Bahn.

Boek hier je treinreis met NS International

Zwitserland

Ontdek Europa per trein

Het treinenland bij uitstek, Zwitserland, neemt deel aan het paviljoen vertegenwoordigd door Zwitserland Toerisme, het Swiss Travel System en de Rhätische Bahn. Op een grote video wall zijn de prachtige beelden van panoramatreinen te zien. Veel bezoekers waren vorig jaar gefascineerd door de modelspoorbaan van de Rhätische Bahn. Daarom is deze ook nu weer aanwezig en dit jaar rijdt de (mini) Glacier Express door de kloof van Chlus.

Railoscoop

Nieuw in 2015 is een heuse Railoscoop, een filmruimte waar de hele dag originele Railaway films worden getoond. Er is voor de bezoekers een afwisselend en informatief programma samengesteld.

Vakantiebeurs 2015

Motto van de 45ste editie van de Vakantiebeurs is ‘Je zou zweren dat je er al was’. Iedere bezoeker kan zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming. Gastland Spanje verrast met pure gastronomische hoogstandjes en kookshows. Gastland is ook het zonnige Curaçao dat de zintuigen prikkelt met dans, muziek en proeverijen.

Kaarten winnen voor de Vakantiebeurs? Doe mee aan onze Facebookactie!

Sharing is caring!

Comments are closed.