Tips van échte Siciliëkenners voor de zomervakantie

Geplaatst door Redactie op 29 december 2014 om 12:13 in de categorie Algemeen nieuws, Bestemmingen

SicilieVroeg in het nieuwe jaar zijn veel Nederlanders al druk in de weer met de voorbereidingen van hun zomervakantie. Die lijkt nog ver weg, maar met het boeken van een vlucht naar een pittoreske bestemming is het aftellen en daarmee de vakantiepret direct begonnen. Sicilië, het zonnige eiland in de zuidelijke punt van Italië, is al jaren voor veel Nederlanders een populaire vakantiebestemming. Diegene die dit jaar Sicilië als vakantiebestemming heeft gekozen, kan nu op reis met de opsiciliecard. Een persoonlijke reisgids met de beste tips van échte Siciliëkenners voor de mooiste, nog niet ontdekte plekjes op Sicilië. 

Digitale reisgids

Met de opsiciliecard haal je de vakantiepret meteen in huis. Het is een digitale reisgids en eveneens je kompas op het eiland. Via het blog van de opsiciliecard word je ingewijd in de cultuur en de sfeer van het Italiaanse eiland. Daar word je lekker gemaakt met een van de vele restaurants die deelnemen aan het concept, of je leest over de geschiedenis van een prachtig gebouw waar je vanaf dat moment naar toe móet! Ook wordt er veel informatie gegeven over allerlei (sportieve) activiteiten en festiviteiten. De aanschaf van de gids is vriendelijk voor je beurs. Wanneer je een opsiciliecard aanschaft, heb je niet alleen een complete reisgids in huis gehaald. Je doet er ook veel voordeel mee.

Navigatiefunctie voor smartphone, TomTom en Garmin

Waar een reisgids in boekvorm je op papier informeert over de highlights van het eiland, beschikt de opsiciliecard over een slimme navigatiefunctie. Met deze functie navigeer je moeiteloos naar alle deelnemers via een simpele knop op je smartphone. Wanneer je in het buitenland je telefoon zo min mogelijk aan wilt hebben staan, is het nu ook mogelijk om de bestanden met de exacte locaties te downloaden voor TomTom en Garmin. Een ander voordeel is dat alle deelnemers je regelmatig trakteren op typisch Siciliaanse lekkernijen of voordeel bieden bij excursies en entreekaarten. Bed & Breakfasts en hotels verwelkomen cardhouders graag met een authentieke attentie als een lekkernij of een mooie fles wijn.

Activiteiten en workshops

Met de opsiciliecard ben je meteen op de hoogte van exclusieve, toeristische informatie over allerhande activiteiten en workshops op het eiland. Dat varieert van activiteiten voor het hele gezin, zoals ezeltjestochten, avonturenparken en excursies op maat, tot wijnproeverijen op karakteristieke locaties met lokale, Siciliaanse gerechten. Culinaire fijnproevers wordt de weg gewezen naar bijzonder sfeervolle restaurants en avonturiers wordt het mogelijk gemaakt minder bekende, maar prachtige bezienswaardigheden te ontdekken voor een memorabele vakantie. De opsiciliecard is als de Siciliaan zelf, hij brengt je graag dat vakantiegevoel waar je zo naar uitgekeken hebt.

Meer informatie over de opsiciliecard

Tips van échte Siciliëkenners voor de zomervakantie
5 (100%) 1 vote

Sharing is caring!

Comments are closed.