Kaarten winnen voor de Vakantiebeurs

Geplaatst door Redactie op 8 december 2014 om 15:00 in de categorie Algemeen nieuws

vakantiebeursDe 45ste editie van de Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari 2015. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming. Gastland is Spanje dat de bezoekers verrast met pure gastronomische hoogstandjes en kookshows. Gastland is ook het zonnige Curaçao dat de zintuigen prikkelt met dans, muziek en proeverijen. 

In iedere hal zijn verschillende gerechten te proeven. In het Kooktheater worden wereldse gerechten bereid en via de Culinaire Route krijgt de bezoeker smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes bij zes bestemmingen.

Andere ingrediënten zijn de Vakantiebeurs Awards, Reisadvies op maat paviljoen, het Zoom.nl fotografiepaviljoen en Trein & Vakantiepaviljoen.

Win kaarten

Op de beurs zijn pleinen ingericht met de zes meest populaire typen vakanties. Gekozen is voor ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping). Reisleiders en ervaren medereizigers geven op de pleinen reisadvies en reistips uit eerste hand. Er is een ‘Camping by Night’, onderdeel van het vakantietype ‘BUITEN’, waar de liefhebbers met een gratis zaklamp in de hand de sfeer van het kamperen kunnen opsnuiven.

Wil je kaarten winnen voor de Vakantiebeurs? Like dan onze Facebookpagina en stuur een mailtje met ‘Ik heb jullie geliked’ naar info@reisprofs.nl Meedoen kan tot en met 31 december 2014. Deze actie is dus inmiddels afgelopen, maar u kunt nog wel met 4 euro korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen.

Kaarten winnen voor de Vakantiebeurs
5 (100%) 3 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.