Shadow

TravelXL ook in Duitsland actief

duitse-site-travelxlRecent heeft TravelXL ook voor de Duitse markt een website geïntroduceerd: Trvlxl.de

Deze Duitstalige website maakt onderdeel uit van de samenwerkingsstrategie met Schmetterling, Europa’s grootste onafhankelijke reisbureauketen met meer dan 3800 vestigingen.

Op deze website zijn alle grotere in Duitsland opererende reisorganisaties online boekbaar. Extra’s zijn o.a. rondreizen, hotels, vakantiehuizen(bijvoorbeeld 12.824 in Frankrijk, 403 in USA, 6327 in Duitsland), theater tickets, Formule 1 tickets, binnenlandse vluchten en treinen in Rusland en vele andere mogelijkheden. Ook de Nederlandse consumenten kunnen uiteraard het aanbod op deze website boeken.

Proeftuin voor nieuwe mogelijkheden

“De Duitse website wordt gebruikt als een proeftuin van de nieuwe mogelijkheden en om te laten zien welk aanbod TravelXL de Nederlandse consument en reisbureaus kan aanbieden. Voor de ICT wordt gebruik gemaakt van Schmetterling en voor de afhandeling en klantsupport wordt het service center in Roermond ingeschakeld. De opbrengsten van de site komen alle partners/aandeelhouders van TravelXL ten goede. Dit is een voorbode van onze plannen om na de zomer de eerste stappen op de Belgische markt te zetten”, aldus een woordvoerder.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!