Shadow

TravelXL neemt keuzestress weg met nieuwe site

De compleet vernieuwde website van TravelXL biedt niet alleen de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook autohuur, excursies en vele activiteiten ter plaatse. TravelXL geeft de klant de mogelijkheid om de gehele vakantie, ook de activiteiten die men lokaal wilt, voor vertrek te boeken. Wil men geen keuze vooraf maken dan kan op de site, via de mobiel of smartphone, ook ter plaatse op het vakantieadres de excursies, restaurants, activiteiten, entreetickets voor theaters en evenementen en autohuur bijgeboekt worden.

Travelcenter en site versterken elkaar

De nieuwe website sluit in de omnichannel visie naadloos aan op het aanbod van de 65 lokale TravelXL Travelcenters. Deze beschikken echter over een nog grotere keuze in specifieke en verre reizen van aanbieders, die online niet boekbaar zijn. Op de site kan hiervoor een afspraak worden gemaakt om met persoonlijke advies, kennis en ervaring de reis te boeken.

Unieke features: Zoekassistent en Accommodatievergelijker

De website biedt voor Nederland unieke functies als een <Zoekassistent> om het zoeken te vergemakkelijken. Een <Accommodatievergelijker> waarmee via o.a. sociale media als Facebook en Twitter de gevonden vakantie gedeeld kan worden met familie en vrienden. Overzichtelijke prijstabellen, chat mogelijkheden e.d. vergroten het gemak.

Lokale kennis en beleving

Om de klant meer te laten beleven handelen lokale experts deze activiteiten af. Hiermee ervaart de klant ook het echte lokale gevoel. Vooraf kan men op de site vele bestemmingen al beleven en kennis mee maken door het bekijken van een video van de highlights.

Grootste aanbod op één website

Op de site, die ook geoptimaliseerd is voor de mobiel en smartphone, kunnen behalve alle grotere Nederlandse reisorganisaties o.a. de volgende items geboekt worden:

 • Autohuur vergelijker
 • ‘skip the-line’ entree tickets voor musea, theaters, sportevenementen e.d.
 • Vakantie-activiteiten en tours in 110 landen
 • Restaurant boekingsmogelijkheden
 • Een keuze uit meer dan 268.000 vakantiehuizen en appartementen
 • Aanbod van alle Duitse reisorganisaties
 • Schiphol parkeren
 • Lokale fietstours
 • Reisverzekeringen
 • Wereldwijde camperhuur
 • Hotels van Booking.com

“Het totale aanbod en de voor Nederland unieke consumenten features als ‘Zoekassistent’ en de ‘Accommodatievergelijker’ bieden een grote klantgebruiksvriendelijkheid, die nog wordt verhoogd door de chat en WhatsApp mogelijkheden met onze Travelcenters. Coolblue heeft hierbij, als ‘one-stop-shop’, als voorbeeld gestaan en dit is ‘vertaald’ naar het vakantie-aanbod om het gebruiksgemak en hiermee onze klanttevredenheid verder te optimaliseren” aldus Ronald Raadsheer van TravelXL.

Ook tijdens de vakantie

“Wil men geen keuze vooraf maken dan kunnen op de site, via de mobiel of smartphone ook ter plaatse op het vakantieadres de excursies, restaurants, activiteiten, entreetickets voor theaters en evenementen of autohuur bijgeboekt worden, met deze features is de site ook goed te gebruiken tijdens de vakantie” aldus Ronald Raadsheer.

5/5 - (1 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!