TravelXL bereikt mijlpaal

Geplaatst door Redactie op 14 september 2016 om 14:50 in de categorie Reisorganisaties

TravelxlReeds eerder mocht TravelXL in augustus nieuwe vestigingen in Katwijk(Roeland van den Oever) en IJmuiden( Ferry Oostmeijer) verwelkomen. Hieraan worden er nog 3 aan toegevoegd.

Per 1 november voegen de ondernemers Ellen Honig, eigenaar van Reisbureau Baarle Nassau en Reisbureau Lotus Reizen in Sluis, plus Hans Kroeze van Reisbureau Kroeze in Tubbergen zich toe aan de sterkst groeiende reisbureau keten/ groep van Nederland. Beide ondernemers zijn ex- Toerkoop lid.

“Wij zijn bijzonder blij en trots met deze uitbreiding waarmee de omzet van de TravelXL groep boven de €100 miljoen is gekomen. Het totaal aantal vestigingen komt hiermee op 64. Wij mogen stellen dat TravelXL in 5 jaar een volwassen positie in de onafhankelijke reisretail heeft bereikt, waarbij kwaliteit, kennis en een hoog serviceniveau voor alle ondernemers voorop staat, aldus Ronald Raadsheer, Managing Partner van TravelXL. Wij feliciteren niet alleen Ellen en Hans maar tevens alle andere partners en medewerkers met dit fantastische feit”.

Sharing is caring!

Comments are closed.