Hoe boek ik het slimst een voetbalreis?

Geplaatst door Redactie op 21 september 2016 om 13:32 in de categorie Reisorganisaties

Een voetbalreis boekenHet niveauverschil tussen de Europese top en onze eigen Eredivisie lijkt met het seizoen groter te worden. Je wil zo’n topwedstrijd natuurlijk een keer live meemaken! Maar hoe regel je kaartjes? Of boek je het slimst een complete voetbalreis? Hieronder leggen we je uit welke opties er zijn en waar je allemaal op kunt letten.

Naast de absolute wereldtop in actie zien betekent een voetbalreis ook een weekendtrip naar een Europese stad. Dat maakt een voetbalreis extra aantrekkelijk. En als je dan besloten hebt om te gaan heb je 2 opties: je regelt alles zelf óf je boekt via een aanbieder in voetbalreizen het gehele pakket inclusief hotel, vliegtickets en wedstrijdkaarten.

Zelf een voetbalreis regelen

Een voetbalreis helemaal zelf regelen is natuurlijk mogelijk. Let wel: het is veel werk én vaak duurder dan een complete voetbalreis omdat je alles los boekt. Stap 1 is besluiten naar welke club je gaat. Hoe populairder de club en de wedstrijd, denk bijvoorbeeld aan el Clásico, hoe lastiger en duurder het kopen van kaarten zal zijn bij het zelf regelen van de voetbalreis. Daarna zal je nog op zoek moeten naar verblijf en reis.

Alles geregeld

Geef je het liever uit handen? Regel dan alles in één keer via een betrouwbare aanbieder in voetbalreizen. Omdat je de reis, het hotel en de wedstrijdkaarten als pakket koopt ben je vaak ook nog goedkoper uit. En ook hier geldt: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de voetbalreis. Bij een goede aanbieder vind je ook wedstrijdbescherming en zitplaatsgarantie als handige extra’s. Dan ga je pas echt ontspannen op reis!

Populaire bestemmingen voor voetbalreizen

voetbalreizen regelen

© Equipo Voetbalreizen

Het aantrekkelijke voetbal, de sterke competities en de absolute wereldtop aan spelers maken van FC Barcelona, Manchester United en Real Madrid de populairste clubs om een voetbalreis naartoe te boeken. Naast het fantastische voetbal hebben Barcelona, Manchester en Madrid ook alles te bieden voor een geweldig verblijf. Tijdens voetbalreizen Spanje en voetbalreizen Engeland beleef je een onvergetelijke tijd!

Belangrijk om op te letten bij het regelen van een voetbalreis

Of je nu alles zelf regelt of een pakket boekt bij een aanbieder in voetbalreizen, wees alert op keurmerken bij aanbieders van wedstrijdkaarten en reizen. Let in elk geval op SGR- en Thuiswinkelgarantie. De meest betrouwbare partijen bieden daarnaast ook zitplaatsgarantie en wedstrijdbescherming aan. Tip: zoek online naar recensies van de aanbieder voordat je boekt.

Een geheel verzorgde en betrouwbare voetbalreis boek je met Equipo Voetbalreizen. Kijk voor speelschema’s en meer informatie op de website.

Hoe boek ik het slimst een voetbalreis?
5 (100%) 1 vote[s]

Sharing is caring!

Comments are closed.