Shadow

Trans-Atlantische ‘Grand Voyages’ met MSC Cruises

Een trans-Atlantische cruise wordt gezien als een ultieme ontdekkingsreis. Van romantische Venetië naar de stranden in Miami of naar de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, Santo Domingo; voor reizigers van de Mediterrane cruiserederij MSC Cruises zijn deze routes werkelijkheid.

Aankomende winter varen zes MSC schepen – MSC Divina, MSC Musica, MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Poesia en MSC Orchestra de zogenaamde ‘Grand Voyages’ cruises van Europa naar de Caribbean en Zuid-Amerika. Mooie routes naar paradijselijke eilanden met bijzondere flora en fauna en naar wereldsteden met een smaakvolle keuken en het Zuid-Amerikaanse ritme.

Schoonheid van de Caribbean 

MSC Preziosa
© MSC Cruises

De schepen MSC Divina en MSC Musica laten de Mediterrane havens achter zich om hun Grand Voyagenaar de Caribbean te beginnen. MSC Divina vaart in 19-dagen / 18-nachten van Venetië naar Miami en maakt stops in onder andere Malta, de Azoren, St. Maarten en Puerto Rico. MSC Musica zet in 20 dagen / 19 nachten koers naar de Dominicaanse Republiek met tussenstops in steden als Marseille, Barcelona, Barbados en Guadeloupe. Twee bijzondere routes die zorgen voor een onvergetelijke ervaring van Caribische ritmes, gastronomie en opwindende wereldsteden.

Zuid-Amerika op z’n best 

MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Poesia en MSC Orchestra beginnen hun reis in het Italiaanse Genua en varen afhankelijk van de route  in 17 tot 20 dagen naar Santos en Buenos Aires in het overweldigende Zuid-Amerika. De tussenstops variëren van Lissabon, Tenerife en Buzios tot Marseille, de Canarische Eilanden en de Zuid-Amerikaanse stad Salvador. De steden zijn afwisselend; ze bieden een schat aan geschiedenis, cultuur en architectuur gecombineerd met het regenwoud van de Amazone, adembenemende stranden voor zonaanbieders en een paradijs voor fashionistas.

Ontspanning op zee

Naast de schoonheid van de bestemmingen is het aan boord van de schepen ook goed toeven. Tijdens de zeedagen doet MSC Cruises er alles aan om hun reizigers in de watten te leggen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan een van de twee nieuwe Eataly restaurants op de MSC Divina, geïnspireerd op de populaire Italiaanse food- en restaurantketen. Ook zijn er mogelijkheden om danslessen te volgen, wijn te proeven, live muziek te aanschouwen, Italiaans te leren en kookdemonstraties bij te wonen. Voor de echte ‘lucky ladies’ vindt er de ‘Great Dance of the Officers’ plaats, waarbij een dansje kan worden gewaagd met de Italiaanse scheepsofficieren van MSC Cruises. Ontspanning of inspanning; MSC Cruises biedt de reiziger de keuze.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *