Shadow

Zonsopgangstickets voor gondels in Tirol

Vanaf 28 juli genieten vroege vogels van de mooiste zonsopgangen vanaf de Zugspitze (2.962 m). De vakantieregio Tiroler Zugspitz Arena, gelegen aan de Oostenrijkse zijde van de hoogste berg van Duitsland, biedt haar gasten namelijk de mogelijkheid getuigen te zijn van deze unieke ervaring op bijna 3.000 meter hoogte.

Energieke bezoekers die de vakantieregio tussen 28 juli en 20 oktober bezoeken nemen op zondag voor dag en dauw de Tiroler Zugspitzbahn, de modernste gondel van Europa, naar de top van de Zugspitze (2.962 m). Om vervolgens tijdens een stevig ontbijt in het Panorama Restaurant te genieten van de mooiste zonsopgangen waarbij de zonnestralen over de bergtoppen van de vier verschillende Alpenlanden schijnt. Een zonsopgang in de bergen hoort zeker bij de mooiste natuurverschijnselen.

Wandelaars benutten dit mooie schouwspel voor een wandeling van de Zugspitze naar Ehrwald. Tijdens de Gatterl-Tour; wandelen gasten, afhankelijk van de conditie, in vijf tot zeven uur via de Duits-Oostenrijkse grens naar de Ehrwalder Alm. Waarna de Ehrwalder Almbahn de gasten weer naar het dal brengt.

Met het speciale Zonsopgangsticket voorGatterlgeher, is eenmalig de rit met de Tiroler Zugspitzbahn, dalafvaart met de Bayerischen Gletscherbahn vanaf de Zugspitzplatt of de dalafvaart met de Ehrwalder Almbahn en busvervoer terug naar de Tiroler Zugspitzbahn inbegrepen.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Ja, stuur me de nieuwsbrief!

Privacy *

Sharing is caring!